Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | "Singurul care poate salva Craiova în situaţia asta e Neagoe Basarab". Reacţie savuroasă după demiterea lui Devis Mangia

VIDEO | "Singurul care poate salva Craiova în situaţia asta e Neagoe Basarab". Reacţie savuroasă după demiterea lui Devis Mangia

U Craiova

Comentarii

Cornel Dinu a oferit o reacţie marcă înregistrată după plecarea antrenorului Devis Mangia de la Universitatea Craiova. Expertul Telekom Sport crede că oltenii se află într-o situaţie fără ieşire.

"Singurul care cred că ar salva Craiova în situaţia asta e Neagoe Basarab în celebrele lui scrisori", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91.

"Mă închin. Mă aştept la orice. Ignoranţa şi incompetenţa nu cunoaşte limite la noi şi în fotbal. Problema la Mangia e că el a fost adus aşa ca un abţibild, domne aducem pe unul din Italia. Mă rog, ştiu cine l-a adus, cum l-a adus. Pe cine a mai antrenat Mangia de prima ligă până acum?", a adăugat Cornel Dinu.

U Craiova a anunţat, luni, despărţirea de antrenorul italian Devis Mangia şi înlocuirea lui cu Corneliu Papură.

"Corneliu Papură este, începând de astăzi, noul antrenor al Ştiinţei. Component al echipei care a câştigat eventul din 1991 şi al echipei Naţionale la Campionatul Mondial din 1994, este absolvent al licenţei UEFA PRO şi lucrează în cadrul clubului din 2013, având, pe rând, rolul de antrenor al echipei mari în Liga a II-a, antrenor al echipei secunde, coordonator tehnic al Centrului de Copii şi Juniori şi director sportiv. Îl salutăm pe Devis Mangia şi îi urăm succes mai departe. Devis a fost antrenorul Ştiinţei în ultimele două sezoane, reuşind să claseze echipa pe podium după 23 de ani de aşteptare şi să obţină Cupa României după 25 de ani. Devis Mangia rămâne prietenul nostru şi, aşa cum a declarat domnia sa, un susţinător al Ştiinţei pentru totdeauna", a precizat gruparea olteană, pe Facebook.

La jumătatea play-off-ului, U Craiova ocupă locul 3 în Liga I, cu 30 de puncte, la opt puncte de liderul CFR Cluj şi la cinci de FCSB, clasată pe locul 2. Echipa antrenată de Mangia a pierdut trei dintre ultimele patru meciuri jucate în campionat şi în Cupa României.

Formaţia craioveană este aproape eliminată din semifinalele Cupei României, după 1-2 acasă cu Viitorul, iar locul pentru calificarea în cupele europene este în pericol.

viewscnt
Articole similare