Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ŞOC în Serie A! AC Milan a câştigat categoric derby-ul cu Juventus! Victorie după 10 ani pe terenul echipei lui Cristiano. Juve, în afara locurilor de UCL

VIDEO | ŞOC în Serie A! AC Milan a câştigat categoric derby-ul cu Juventus! Victorie după 10 ani pe terenul echipei lui Cristiano. Juve, în afara locurilor de UCL

Juventus

Comentarii

Milan a câştigat pe terenul lui Juventus cu scorul de 3-0, în ultimul meci al etapei din Serie A.

De 10 ani nu mai câştigase Milan în Serie A pe terenul lui Juventus. Diavolii şi-au umilit rivala, într-un meci extrem de important în vederea locurilor de Champions League. Titularizat în mod surprinzător de Pioli, Brahim Diaz a marcat superb, în prelungirile primei reprize. După pauză, a fost asalt la poarta lui Sczsesny.

Kessie a irosit o lovitură de la 11 metri, dar ratarea nu i-a demoralizat pe diavoli. Rebic a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din acest campionat. Croatul a ajuns la opt reuşite în acest sezon. Scorul final, Juventus - Milan 0 la 3 a fost stabilit de Tomori. Nerrazzurii au urcat pe locul al treilea, iar Bătrâna Doamnă a căzut pe 5.

La gazde, fundaşul Radu Drăguşin nu a fost în lot, în timp ce la Milan portarul Ciprian Tătăruşanu a fost rezervă.

După acest rezultat şi cu trei etape până la finalul sezonului, AC Milan a urcat de pe locul 5 pe locul 3, cu 72 de puncte, la egalitate cu Atalanta, de pe locul 2. Inter, cu 85 de puncte, este deja campioană, Napoli ocupă locul 3, cu 70 de puncte, iar Juventus este pe locul 5, cu 69 de puncte.

Vezi golurile marcate, mai jos:


 

VIDEO Juventus - AC Milan 0-3 (Diaz 45+1, Rebic 78, Tomori 82)

Echipele de start:

  • Juventus: Szczesny - Cuadrado, de Ligt, Chiellini, Alex Sandro - McKennie, Bentancur, Rabiot, Chiesa - Morata, Ronaldo
  • AC Milan: Donnarumma - Calabria, Kjaer, Tomori, Hernandez - Kessie, Bennacer - Saelemaekers, Diaz, Calhanoglu - Ibrahimovic

Min 90. S-a încheiat partida.

Min 82. Goool Milan!! Tomori punctează şi el cu o lovitură de cap.

Min 78. Goool Milan! Rebic înscrie cu un gol splendid din afara careului.

Min 58. Kessie ratează! Szczesny ghiceşte colţul şi se opune.

Min 56. Penalty pentru Milan! Şutul lui Diaz îl loveşte pe Chiellini în braţ.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45+3. S-a încheiat prima repriză.

Min 45+1. Goool AC Milan!!! Brahim Diaz deschide scorul pentru trupa lui Pioli cu un gol senzaţional.

Min 30. Chiellini iroseşte o şansă bună de a deschide scorul, după o ieşire hazardată a lui Donnaruma.

Min 1. A început partida.


AC Milan a condus clasamentul din Serie A o bună bucată de timp, dar în acest moment ocupă doar locul 5 în Serie A.

  • LIVE VIDEO Juventus - AC Milan, de la ora 21:45, la Telekom Sport

Milanezii sunt la egalitate de puncte cu Juventus (69), dar formaţia lui Cristiano Ronaldo este pe patru în clasamentul din Italia.

Ambele formaţii au nevoie de victorie pentru a nu rata prezenţa în UEFA Champions League în stagiunea viitoare. Pe teren propriu, Juve a pierdut doar două meciuri în acest sezon, în timp ce AC Milan este formaţia cu cele mai multe victorii în meciurile disputate în deplasare (13). La ultima deplasare, Milan a pierdut clar pe terenul lui Lazio, scor 0-3.

Ultimul meci dintre cele două echipe, pe stadionul lui Juventus, a avut loc în iunie 2020 şi s-a terminat la egalitate, 0-0. Din 2017, Juventus a legat şapte victorii la rând pe propria arenă, în meciurile cu marea sa rivală.

  • LIVE VIDEO Juventus - AC Milan, de la ora 21:45, la Telekom Sport

AC Milan a câştigat ultima dată pe terenul lui Juve în 2014, scor 1-0, dar acel meci a fost în cadrul turneului TIM. Japonezul Honda a marcat golul victoriei în acea partidă.

Afla mai multe despre: juventusac milan,  

viewscnt
Articole similare