Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sorana Cîrstea, start cu succes la Bucharest Open . Românca vânează pe zgura din Capitală al doilea titlu WTA din carieră

VIDEO | Sorana Cîrstea, start cu succes la Bucharest Open . Românca vânează pe zgura din Capitală al doilea titlu WTA din carieră

Tenis

Comentarii

Sorana Cîrstea şi-a respectat statutul în primul tur la Bucharest Open. S-a calificat după un meci de o oră şi zece minute cu turcoaica Buyukakcay, scor 6-3, 6-3. Cap de serie numărul 5, Sorana va da piept cu belgianca Zanevska în turul secund.

”Mă bucur foarte mult de victorie, primul tur nu e niciodată uşor, mai ales că vin de pe iarbă. Sincer, mă acomodez mai greu din nou pe zgură. Însă, bucuroasă de victorie şi un meci destul de bun. Normal, au fost şi momente în care am greşit mai mult, însă cred că a fost un meci destul de confortabil”, a spus Sorana Cîrstea.

Cu un singur titlu WTA în palmares, câştigat la Tashkent în urmă cu 10 ani, Sorana speră să rupă blestemul la ediţia din acest an a Bucharest Open.

”Normal, ne-am dori să ţinem trofeul acasă. Mă focusez meci de meci, nici nu ştiu adversara a doua, încerc să nu mă uit pe tablou, o luăm pas cu pas. Însă normal, ar fi frumos să am o victorie aici, acasă”, a mai spus Sorana.

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare