Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sparta Praga - Pribram 2-2. Gazdele s-au împiedicat, deşi au avut om în plus din minutul 42. Vezi golul lui Chipciu din pasa lui Stanciu!

VIDEO | Sparta Praga - Pribram 2-2. Gazdele s-au împiedicat, deşi au avut om în plus din minutul 42. Vezi golul lui Chipciu din pasa lui Stanciu!

Stranieri

Comentarii

Sparta Praga s-a chinuit cu Pribram, deşi a avut superioritate numerică încă din minutul 42. Stanciu şi Chipciu au fost foarte activi pe faza ofensivă, Niţă a fost şi el titular, în timp ce Vătăjelu a intrat în minutul 66.

Meciul cu Pribram a început prost pentru Sparta. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 6, pe un contraatac declanşat după ce cei de la Sparta au cerut penalty. Stanciu&Co au presat în speranţa egalării şi primul gol a venit în minutul 37, dintr-un penalty scos de Stanciu şi transformat de Kanga.

În minutul 42, Tregler a faultat din postura de ultim apărător şi a fost eliminat. Jocul ar fi trebuit să devină mai simplu pentru Sparta, dar Pribram a rezistat. Sparta a reuşit să înscrie abia în minutul 69, când Stanciu şi Chipciu au destabilizat flancul stâng al lui Pribram, iar ultimul a înscris.

Dar Pribram a reuşit surpriza pe finalul meciului. În minutul 86, Antwi a scăpat singur cu portarul şi a egalat. Meciul s-a terminat 2-2, în ciuda presiunii pusă de Sparta pe final. Stanciu&Co ratează astfel ocazia de a urca pe primul loc în Cehia.


Min. 90+3 Fluier final!


Min. 86 GOL PRIBRAM! Oaspeţii dau lovitura în inferioritate numerică. Antwi este cel care a egalat.


Min. 69: GOOOOL SPARTA! Gazdele preiau conducerea graţie golului marcat de Chipciu din pasa lui Stanciu! 


Min. 66 A intrat şi Vătăjelu. Jucătorul român l-a înlocuit pe Kaya.


Min. 46 A început repriza a doua.


Min. 45+4 PAUZĂ.


Min. 43 Ocazie mare pentru Nicolae Stanciu. Internaţionalul român a bătut o lovitură liberă, trage excelent, însă mingea loveşte transversala.


Min. 42 Moment important al partidei. Pribam rămâne în 10 oameni după ce Tregler a fost eliminat pentru fault din postura de ultim apărător.


Min. 37 GOL SPARTA! Stanciu este faultat în careu şi arbitrul dă penalty după ce a consultat VAR. Kanga a executat lovitura de la 11 metri şi a egalat.


Min. 6 GOL PRIBRAM! Oaspeţii pleacă pe un contraatac foarte periculos şi înscriu prin Slepicka. Golul a fost însă controversat, deoarece Sparta a cerut un penalty chiar la faza de dinaintea contraatacului. Arbitrul a apelat la VAR, dar nu a întors decizia.


Min. 1 Fluier de start.


Vătăjelu este rezervă. Echipele de start:

  • SPARTA: Niţă - Chipciu, Kaya, Radakovic, Costa - Stanciu, Kanga, Frydek, Plavsic - Sural, Tetteh
  • PRIBRAM: Svenger - Novy, Nitriasnky, Tregler, Skacel - Fantis, Kvet, Matousek, Kilian, Rezek - Slepicka

LIVE VIDEO | Sparta Praga - Pribram, duminică, de la 19:00, la Telekom Sport

Sparta, pentru care evoluează Florin Niţă, Bogdan Vătăjelu, Alex Chipciu şi Nicolae Stanciu, este una dintre cele trei echipe care au obţinut maximum de puncte în actuala ediţie a campionatului Cehiei. Celelalte două sunt campioana en titre Viktoria Plzen şi vicecampioana Slavia Praga, echipă la care joacă un alt internaţional român, Alexandru Băluţă. De cealaltă parte, Pribram ocupă, înaintea acestui meci, locul al şaptelea, cu şapte puncte.

LIVE VIDEO | Sparta Praga - Pribram, duminică, de la 19:00, la Telekom Sport

Pribram, fără victorie în faţa Spartei Praga de mai bine de şase ani. Revenită în acest sezon în prima ligă cehă, Pribram n-a mai învins-o pe Sparta Praga din aprilie 2014, atunci când se impunea în deplasare cu 2-0. De atunci, Sparta a obţinut 11 victorii, iar un meci s-a încheiat la egalitate.

Afla mai multe despre: stanciuspartapribram 

viewscnt
Articole similare