Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacol marca Borussia Dortmund! Coincidenţă incredibilă: de când nu au mai reuşit galben-negrii să înscrie şapte goluri în Bundesliga

VIDEO | Spectacol marca Borussia Dortmund! Coincidenţă incredibilă: de când nu au mai reuşit galben-negrii să înscrie şapte goluri în Bundesliga

Bundesliga

Comentarii

Borussia Dortmund a bătut-o cu 7-0 pe FC Nurnberg în etapa a cincea din Bundesliga, iar cu succesul din această seară s-a apropiat la două puncte de liderul Bayern Munchen.

Borussia Dortmund a urcat pe locul secund în Germania după ce s-a distrat cu FC Nurnberg, pe care a învins-o cu 7-0 în ceea ce a reprezentat scorul începutului de campionat. Reus a reuşit o dublă iar Hakimi a marcat la debutul pentru noua sa echipă. De altfel, cu cele şapte reuşite din această partidă, Borussia a ajuns la 15 goluri marcate în campionate, cu trei mai multe decât marea rivală, Bayern Munchen. 

Echipa lui Favre stă însă mai prost la capitolul puncte. Are cu două mai puţine decât trupa lui Niko Kovac, cea care a făcut primul pas greşit în această rundă, 1-1 cu Augsburg. 

Dortmund nu a mai reuşit să înscrie şapte goluri într-un meci din Bundesliga de fix 32 de ani! Pe 26 septembrie 1986 o învingea pe Blau Weiss Berlin tot cu 7-0. 

A fost o etapă bună şi pentru Leverkusen. "Aspirinele" au câştigat în deplasare cu Fortuna Dusseldorf şi au reuşit al doilea succes consecutiv în Bundesliga. Fosta finalistă a Ligii Campionilor s-a impus cu 2-1 graţie dublei lui Volland. 

 

 

Celelalte rezultate ale zilei au fost :
 

Monchengladbach - Frankfurt  3-1 

Mainz - Wolfsburg                    0-0 (Maxim a jucat 75 de minute pentru gazde şi a primit un cartonaş galben)

RB Leipzig - Stuttgart               2-0 

Afla mai multe despre: dortmundlerverkusenbundesliga 

viewscnt
Articole similare