Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacol total în duelul Spurs - Thunder. Meci cu peste 300 de puncte, decis după două reprize de prelungiri.

VIDEO | Spectacol total în duelul Spurs - Thunder. Meci cu peste 300 de puncte, decis după două reprize de prelungiri.

NBA

Comentarii

Spectacolul din baschetul nord-american s-a intors aseară pe parchet, într-o serie de patru meciuri, care mai de care mai spectaculoase. Rezumatele tuturor partidelor le puteţi vedea pe www.telekomsport.ro

  • Miami Heat - Boston Celtics 115-99
  • Denver Nuggets - LA Clippers 121-100
  • San Antonio Spurs - Oklahoma City Thunder 154-147
  • Sacramento Kings - Detroit Pistons 112-102
 
Meciul serii din cel mai spectaculos campionat de baschet de pe planetă a fost cel dintre San Antonio Spurs şi Oklahoma City Thunder. A fost un duel pe muchie de cuţit, decis după două reprize de prelungiri. A fost egalitate la 130 la finalul celor patru sferturi regulamentare, apoi 141-141la finalul primei reprize de prelungiri. În cele din urmă, Spurs s-a impus cu 154-147.
 
 
Omul meciului pentru Spurs a fost La Marcus Aldridge, care a reuşit să marcheze nu mai puţin de 56 de puncte pentru echipa sa şi să stabilească un personal best în acest sezon. Al doilea marcator al lui Spurs a venit la mare distanţă în spatele său - Derrick White, cu 23 de puncte. De cealaltă parte s-a remarcat Paul George, cu 30 de puncte pentru Oklahoma. În urma acestui rezultat, Spurs a urcat pe locul al şaselea în Conferinţa de Vest, în timp ce Thunder îşi păstrează poziţia a treia.
 
Liderul din Vest, Denver Nuggets, a bifat aseară o nouă victorie, a 28-a din acest sezon. A învins-o cu 121-100 pe Los Angeles Clippers, într-un meci în care Jamal Murray a marcat 23 de puncte pentru Denver.

Afla mai multe despre: nbavideorezumatesan antonio spursoklahoma city thunder 

viewscnt
Articole similare