Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Spectacol TOTAL în Europa la Telekom Sport. Toate REZUMATELE zilei din Spania, Italia şi Germania se văd AICI. Seară neagră pentru Ionuţ Radu

VIDEO Spectacol TOTAL în Europa la Telekom Sport. Toate REZUMATELE zilei din Spania, Italia şi Germania se văd AICI. Seară neagră pentru Ionuţ Radugalerie foto

La Liga

Comentarii

Telekom Sport a transmis sâmbătă meciuri unul şi unul din Spania, Italia şi Germania. Goluri spectaculoase şi rezultate surpriză! Le vezi pe toate, mai jos.

La Liga: Real Madrid rămâne lider

Real Madrid va rămâne pe primul loc în La Liga şi după această etapă. Galacticilor nu le-a luat nici două minute să deschidă scorul cu Granada. Bale a inventat o pasă genială, iar Benzema şi-a trecut în cont al şaselea gol din acest campionat. Chiar înaintea pauzei, Hazard l-a lobat superb pe Rui Silva şi a înscris în premieră în tricoul lui Real Madrid. După o oră de joc, los blancos au mai marcat un gol senzaţional.

Modric a prins o torpilă fără speranţe pentru goalkeeperul nou-promovatei. Granada nu a cedat şi a reintrat în luptă, în decurs de doar zece minute. Machis a înscris din penalty, apoi Duarte i-a apropiat pe oaspeţi la un singur gol. Aruncat în luptă în ultimele minute de joc, James Rodriguez a risipit emoţiile. Columbianul a marcat în prelungiri primul său gol de la revenirea pe Bernabeu, iar Real Madrid - Granada s-a înhceiat 4 la 2.

Valencia a bifat a doua victorie consecutivă în La Liga. Liliecii au condus la pauză datorită lui Maxi Gomez. Atacantul a marcat al patrulea său gol în acest sezon. Cu zece minute înainte de final, Dani Parejo a obţinut o lovitură de la 11 metri. Tot el a executat-o, iar echipa de pe Mestalla şi-a dublat avantajul. Lucas Perez a înscris golul de onoare al lui Alaves, iar Valencia s-a impus cu 2 la 1. Osasuna a întors meciul cu Villarreal şi s-a impus cu 2-1. Oaspeţii au marcat primii prin Torres în minutul 5, dar Osasuna a revenit după pauză şi a punctat prin Roncaglia (46) şi Chimy Avila (79)

Bundesliga: Bayern s-a împiedicat pe teren propriu, Borussia în deplasare

Bayern a sărbătorit prea mult victoria nebună cu Tottenham, 7 la 2. Bavarezii nu au mai jucat la fel şi cu Hoffenheim şi au fost învinşi pentru prima dată în acest sezon din Bundesliga. Adamyan a deschis scorul imediat după pauză. Lewandowski a restabilit egalitatea, după o centrare perfectă expediată de Muller. Adamyan le-a adus victoria oaspeţilor, care au câştigat pentru prima dată în istorie pe terenul lui Bayern.

Dortmund a avut ocazia să egaleze la puncte campioana, dar nu a profitat. Witsel a înscris la doilea său gol din acest sezon, cu un voleu superb. Waldschimdt, atacantul care a marcat şi în poarta lui Ionuţ Radu la Campionatul European de tineret, a restabilit egalitatea. Borussia a trecut din nou în avantaj în minutul 67, când şutul lui Hakimi a fost deviat în propria poartă de Kubler. Cu un minut înainte de final, Akanji şi-a dat autogol, iar Freiburg - Dortmund s-a încheiat 2 la 2.

Leverkusen a condus-o pe Leipzig, dar nu s-a ales decât cu un punct. Golgheterul Volland a deschis scorul. După zece minute, Nkunku s-a distrat cu apărarea aspirinelor şi a stabilit scorul final, Leverkusen - Leipzig 1 la 1.

Schalke a scăpat printre degete victoria care ar fi dus-o pe primul loc în Bundesliga. Serdar a înscris în minutul 72. Koln a egalat prin Hector în prelungirile partidei, iar Schalke - Koln s-a încheiat 1 la 1.

Serie A: Seară neagră pentru Ionuţ Radu şi Genoa

Sampdoria nu se regăseşte în acest sezon. A pierdut şi cu Verona, echipă care venea după patru meciuri fără victorie. Kumbulla a marcat după nouă minute de joc. Cu zece minute înainte de final, Murrua deviat în propria poartă şutul centrare expediat de Veloso, iar Verona s-a impus cu 2 la 0. Sampdoria e ultima în clasament, cu doar trei puncte.

Patru eliminaţi în partida dintre Genoa şi AC Milan. Românul Radu a fost titular între buturi, dar nu a putut împiedica eşecul formaţiei sale. Saponara (de pe bancă) şi Biraschi de la gazde au fost eliminaţi, Calabria şi Samu Castillejo de la AC Milan de asemenea. Danezul Schone a deschis scorul pentru Genoa, cu primul său gol în Serie A, dar Milan a revenit după pauză. Theo Hernandez a restabilit egalitatea, iar Kessie a transformat un penalty (faţă în faţă cu Radu) în minutul 57. În prelungiri, Genoa a ratat o lovitură de la 11 metri prin Schone.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: bundesligala ligaserie a 

viewscnt
Articole similare