Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacol total în Stuttgart - Hamburg, în 2. Bundesliga! Şvabii au dat lovitura în prelungiri, într-o repriză secundă nebună

VIDEO | Spectacol total în Stuttgart - Hamburg, în 2. Bundesliga! Şvabii au dat lovitura în prelungiri, într-o repriză secundă nebună
Comentarii

VfB Stuttgart şi Hamburg SV au oferit un spectacol total în etapa a 28-a din 2. Bundesliga! Hamburg a condus cu 2-0, dar şvabii au intors incredibil scorul în repriza a doua, împinşi de la spate de fani. Stuttgart - Hamburg s-a terminat 2-2, în derby-ul locurilor 2 şi 3 din clasamentul ligii a doua germane.

Pohjanpalo a deschis scorul în minutul 16, apoi Hunt a făcut 2-0 pentru Hamburg în finalul primei reprize, din penalty, în minutul 45+2.

Stuttgart a dat startul ofensivei totale în partea secundă şi, împinşi de la spate de fani, fost echipă a lui Alexandru Maxim a egalat, prin golurile lui Endo (47) şi Gonzalez (61, penalty). Rezerva Gonzalo Gastro a dat lovitura în prelungiri, în minutul 90+2, şi a adus victoria lui Stuttgart.

În urma acestui succes, Stuttgart a urcat peste Hamburg în clasament, pe locul doi cu 48 de puncte. Hamburg a rămas pe locul trei, cu 46. Lider detaşat e Arminia Bielefeld, cu 53 de puncte şi un meci mai puţin disputat.

Afla mai multe despre: stuttgarthamburgbundesliga 2video 

viewscnt
Articole similare