Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Stadion nou în Liga 1! "Domnul primar face eforturi foarte mari. Va avea 5.000 de locuri". Când va fi inaugurat

VIDEO | Stadion nou în Liga 1! "Domnul primar face eforturi foarte mari. Va avea 5.000 de locuri". Când va fi inaugurat

Fotbal intern

Comentarii

Sorin Paraschiv, managerul formaţiei Academica Clinceni, a anunţat că se depun eforturi serioase ca noul stadion al echipei nou-promovate să fie inaugurat cu ocazia meciului cu FCSB.

"Se încearcă, domnul primar face eforturi foarte mari, munceşte zi şi noapte. Se măreşte stadionul, vor fi undeva la 5.000 de locuri şi facem eforturi foarte mari să jucăm cu FCSB", a declarat Sorin Paraschiv, la Telekom Sport.

Interesant este că, după modernizare, stadionul din Clinceni va dispune de o capacitate mai mare decât populaţia comunei. Clinceni este cea mai mică localitate cu echipă în Liga 1, având o populaţie de doar 4.700 de locuitori.

Meciul despre care vorbeşte oficialul echipei din Clinceni ar urma să aibă loc pe 28 septembrie, în etapa a 11-a a Ligii 1.

Până atunci, Academica Clinceni va evolua la Călăraşi, pe stadionul Ion Comşa. Formaţia nou-promovată întâlneşte Astra Giurgiu, vineri, de la 17:30, în etapa a noua a Ligii 1, într-un meci care va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

 

Afla mai multe despre: paraschiv 

viewscnt
Articole similare