Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Stanciu a prins curaj în Europa League! Ce a declarat după meciul cu Leicester. Românul, aproape de gol cu fosta campioană din Premier League

VIDEO | Stanciu a prins curaj în Europa League! Ce a declarat după meciul cu Leicester. Românul, aproape de gol cu fosta campioană din Premier League

UEFA Europa League

Comentarii

Nicolae Stanciu a fost titular pentru Slavia Praga, în remiza de pe teren propriu cu Leicester, scor 0-0, din turul 16-imilor Europa League.

LIVE VIDEO | Meciurile din Europa League, pe Telekom Sport

România are reprezentanţi în 16-imile Europa League, iar Nicolae Stanciu se află printre ei. Dintre toţi, mijlocaşul român are cea mai grea misiune în faţa fostei campioane din Premier League, Leicester. 

În primul meci, Slavia Praga a remizat, 0-0, pe teren propriu, iar calificarea se joacă în Anglia. Nicolae Stanciu a avut o evoluţie bună cu "vulpile". A centrat ideal în prima repriză pentru o ratare mare a unui coleg, apoi a şutat de două ori periculos în a doua repriză. 

"Cred că este un rezultat corect. Ştiam că vom avea un meci greu, pentru că Leicester este o echipă foarte bună, e în primele trei din Premier League. E important pentru noi că nu am primit gol. Nu am jucat la egal, am vrut să câştigăm, dar rezultatul este corect şi suntem optimişti pentru retur.

Am jucat foarte bine şi nu a fost nicio diferenţă între noi şi ei. E important că nu am primit gol, calificarea se joacă", a declarat internaţionalul român al Slaviei Praga. 

Meciurile în care sunt implicaţi Ianis Hagi, Mircea Lucescu, Ciprian Tătăruşanu şi Nicolae Stanciu sunt aici

VIDEO Ocaziile lui Nicolae Stanciu în Slavia Praga - Leicester

VIDEO Reacţia lui Nicolae Stanciu după Slavia Praga - Leicester 0-0

 

Afla mai multe despre: nicolae stanciueuropa leagueslavia praga leicester 

viewscnt
Articole similare