Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Start fulminant pentru LA Lakers în primul meci al finalei cu Miami Heat. Victorie clară pentru echipa lui LeBron James

VIDEO | Start fulminant pentru LA Lakers în primul meci al finalei cu Miami Heat. Victorie clară pentru echipa lui LeBron James

Baschet

Comentarii

Los Angeles Lakers a pornit ca din tun în marea finală NBA. Echipa regelui LeBron James s-a impus cu 116-98 în primul meci al confruntării cu Miami Heat.

Startul partidei a fost ezitant pentru echipa din "Oraşul Îngerilor", iar Miami s-a distanţat rapid la 13 puncte. Avantajul s-a topit însă pe nesimţite, iar la finalul primului sfert, Lakers a trecut pentru prima oară la conducere.

De acolo, meciul a curs într-o singură direcţie. Californienii au avut chiar şi 32 de puncte avans, însă în final au ridicat piciorul de pe acceleraţie şi s-au impus la doar 18 lungimi. Regele James a încheiat seara cu 25 de puncte, 9 assisturi şi 13 recuperări, însă nu el a fost vedeta serii. MVP a fost ales Anthony Davies, care a pus 34 de puncte pe tabelă pentru Lakers.

Meciul al doilea al finalei va avea loc sâmbătă, de la ora 04:00, în direct la Telekom Sport.

Miami Heat are trei titluri în NBA, în timp ce Lakers a câştigat de 16 ori campionatul nord-american de baschet.

Afla mai multe despre: nbalakers 

viewscnt
Articole similare