Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Stăteau unul lângă altul şi...” Ce au făcut doi jucători de la Iaşi. Moment incredibil în Liga I. N-au putut să creadă ce s-a întâmplat

VIDEO | ”Stăteau unul lângă altul şi...” Ce au făcut doi jucători de la Iaşi. Moment incredibil în Liga I. N-au putut să creadă ce s-a întâmplat

Fotbal

Comentarii

Au fost cinci minute de panică la meciul dintre Voluntari şi Poli Iaşi, în startul reprizei secunde. În prim plan au fost Qaka şi Platini.

FC Voluntari - Poli Iaşi s-a terminat 0-0, acelaşi scor cu care, evident s-a intrat şi la pauză. Tot între reprize s-a întâmplat un lucru greu de crezut la nivelul Ligii I. Platini şi-a schimbat tricoul la vestiar, dar în loc să îmbrace tricoul lui l-a luat pe cel al lui Qaka, cel cu numărul 92. Astfel, că minute bune, Platini şi Qaka au purtat acelaşi număr, 92. După mai bine de cinci minute, dintre buturi, Denis Rusu a sesizat şi le-a făcut semne disperate celor de pe margie pentru a semnala situaţia. Un membru din staff a mers la vestiar şi a adus în amre viteză tricoul lui Platini, cu numărul 20.

Jucătorul originar din Capul Verde a ieşit la marginea terenului şi şi-a schimbat tricoul, iar lucrurile au revenit la normal. Denis Rusu a explicat la final întreaga situaţie.

(Reporter: E posibil să se mai întâmple astfel de lucruri în Liga I?) "S-a întâmplat la noi. La pauză toţi schimbă tricourile şi Platini, din greşeală, l-a luat pe al lui Qaka, că stăteau unul lângă altul. Asta e, trebuie să fim atenţi la tot", a declarat Rusu pentru Telekom Sport. 

În primul al zilei din Liga 1, FC Voluntari a terminat la egalitate, 0-0, cu Poli Iaşi, într-un meci transmis de Telekom Sport 1.

FC Voluntari nu a reuşit să se desprindă de zona sensibilă a clasamentului şi rămâne prima echipă peste linie, cu 23 de puncte, doar cu două mai multe decât Dunărea Călăraşi, care ocupă în acest moment locul de baraj. Şi cei de la Poli Iaşi rămân în pericol, având 25 de puncte.

Partida a fost una echilibrată, cu ocazii la ambele porţi, singurul motiv pentru care tabela a rămas intactă fiind paradele celor doi portari, Denis Rusu şi Cosmin Vâtcă, dar şi bara porţii, cum a fost cazul la şutul violent expediat de Gabriel Deac.

Voluntari este la al patrulea meci fără victorie, ultima dată când elevii lui Cristiano Bergodi au luat trei puncte a fost la finalul lunii martie, atunci când au învins Concordia Chiajna într-un derby local. Nici Iaşiul nu stă mai bine, reuşind ultima victorie la începutul lui aprilie. 

Afla mai multe despre: platiniqakapoli iasi 

viewscnt
Articole similare