Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ştefan Radu a ieşit accidentat din meciul pierdut de Lazio, 1-2 cu Sassuolo, pe Olimpico!

VIDEO | Ştefan Radu a ieşit accidentat din meciul pierdut de Lazio, 1-2 cu Sassuolo, pe Olimpico!

Serie A

Comentarii

Ştefan Radu (33 de ani), românul care joacă de 12 ani la Lazio, a ieşit accidentat în minutul 83 al meciului pierdut de Lazio pe teren propriu, 1-2 cu Sassuolo. Fundaşul român a fost înlocuit, după ce a resimţit probleme la piciorul stâng.

În minutul 83 al meciului Lazio - Sassuolo, Ştefan Radu s-a accidentat într-un duel cu un adversar, pentru balon, iar românul nu a mai putut continua. Fundaşul a resimţit probleme la piciorul stâng, cel de bază, unele care l-au împiedicat să mai continue partida de pe Olimpico.

În locul lui Radu, antrenorul Simone Inzaghi l-a trimis în teren pe Denis Vavro. Rămâne de văzut care va fi verdictul medicilor pentru Radu, dar accidentarea sa nu a părut una gravă.

Serie neargă pentru Lazio!

Lazio - Sassuolo s-a terminat 1-2, în etapa a 32-a din Serie A, după ce Luis Alberto (33), respectiv Raspadori (52) şi Caputo (90+2) au marcat. Echipa lui Simone Inzaghi a ajuns la a treia înfrângere la rând în Serie A şi patra în ultimele şase partide. În urma rezultatului, Lazio a rămas pe locul doi, cu 68 de puncte, în timp ce Sassuolo e pe locul opt, cu 46 de puncte.

Afla mai multe despre: stefan raduaccidentarelazio sassuolovideo 

viewscnt
Articole similare