Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ştefan Radu, pasă de gol în victoria lui Lazio! Juventus, Inter şi Napoli au câştigat şi ele

VIDEO | Ştefan Radu, pasă de gol în victoria lui Lazio! Juventus, Inter şi Napoli au câştigat şi ele

Serie A

Comentarii

Răzvan Marin şi echipa sa nu au putut să o oprească pe Inter din drumul spre titlu în Serie A. Mijlocaşul român a fost integralist la Caliari, într-un meci în care Darmian a marcat unicul gol, cu un sfert de oră înainte de final. Inter s-a impus cu 1 la 0 şi este din ce în ce mai aproape de primul campionat câştigat după 11 ani de pauză. Nerazzurrii au 11 puncte în faţa rivalei Milan, cu opt etape înainte de final.

Juventus a început excelent partida cu Genoa, iar Kulusevski a deschis scorul cu un şut superb, în minutul patru. Bătrâna Doamnă şi-a dublat avantajul prin MOrata. Mingea a ajuns la spaniol după ce Ronaldo a trimis în bară, cu poartă goală în faţă. Genovezii s-au descurcat mult mai bine după pauză, iar Scamacca a redus din diferenţă cu al treilea său gol din ultimele trei etape. Apoi, Pjaca, fostul jucător al lui Juventus a fost la câţiva centimetri de reuşita de 2 la 2. În schimb, a punctat încă o dată campioana. McKennie a stabilit scorul final, Juventus - Genoa 3 la 1.

Ştefan Radu a fost printre cei mai buni jucători ai lui Lazio în deplasarea de la Verona. Jucătorul cu cele mai multe prezenţe în tricoul biancocelestilor a pasat decisiv la unicul gol al meciului, marcat de Milinkovic Savic, în minutul 92.

După trei meciuri consecutive fără victorie în Serie A, Roma a învins-o pe propriul teren pe Bologna. Borja Mayoral a marcat singurul gol al confruntării şi a bifat a şaptea reuşită stagională. 

Atalanta a făcut o primă repriză senzaţională la Firenze, dar a tremurat pentru victorie. Duvan Zapata a fost eroul bergamascilor. Columbianul a reuşit dubla şi a ajuns la 18 goluri marcate în acest sezon. Vârful Fiorentinei s-a descurcat la fel de bine în actul secund. Uriaşul Vlahovic a înscris şi el de două ori, dar în decurs de zece minute. Cu dubla de aseară, sârbul a bifat 15 reuşite stagionale. Golul victoriei a fost marcat de Ilicic. Mijlocaşul a înscris din penalty, iar Fiorentina - Atalanta s-a încheiat 2 la 3. 

 

Afla mai multe despre: lazioserie arezumatevideostefan radu 

viewscnt
Articole similare