Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ştefan Radu, premiat într-o zi specială pentru Lazio! Ce eveniment au marcat romanii

VIDEO | Ştefan Radu, premiat într-o zi specială pentru Lazio! Ce eveniment au marcat romanii

Stranieri

Comentarii

Clubul din capitala Italiei a aniversat 119 ani de existenţă, iar fundaşul român a primit premiul Luigi Bigliarelli din partea şefilor gruprăii pentru care activează de 11 ani.

Pentru Lazio ziua de 9 ianuarie este una specială. În urmă cu 119 ani, la iniţiativa lui Luigi Bigiarelli apărea clubul care avea să marcheze întreaga istorie a fotbalului italian. Pentru a sărbători momentul cum se cuvine conducerea bianco-celestilor a organizat o festivitate în care cel mai vechi component al lotului a fost premiat. Ştefan Radu a primit o plachetă argintată pe care era gravată în miniatură pălăria purtată de fondatorul clubului roman. "Sunt bucuros să mă aflu aici alături de alţi campioni. Sperăm să câştigăm cât mai mult şi să păstrăm cât mai sus culorile bianco-celeste, mai ales în derby" a declarat românul ajuns şi căpitan al lui Lazio. 

Nu a fost însă o zi chiar liniştită. Opt poliţişti au fost răniţi, în timpul incidentelor provocate de circa 300 de fani radicali ai lui Lazio, care sărbătoreau cei 119 ani de existenţă ai clubului lor de suflet. Aceştia au aruncat în direcţia poliţiştilor cu sticle şi alte obiecte. Forţele de ordine au intervenit cu gaze lacrimogene şi tunuri cu apă.

Afla mai multe despre: ştefan radulazioaniversarepremiu 

viewscnt
Articole similare