Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Steliano Filip a retrogradat cu Dunărea, dar se gândeşte să revină în străinătate: "Eu mi-am terminat contractul cu cei de aici"

VIDEO | Steliano Filip a retrogradat cu Dunărea, dar se gândeşte să revină în străinătate: "Eu mi-am terminat contractul cu cei de aici"

Dunarea Calarasi

Comentarii

Dunărea Călăraşi a retrogradat în urma unui meci în care Steliano Filip a înscris singurul gol al echipei al lui Dan Alexa. Faţă de alţi colegi, Filip nu va sta trist mult timp, pentru că angajamentul său cu echipa de la malul Dunării s-a terminat, iar acesta a anunţat că vrea să joace în străinătate.

"Din păcate nu am putut ţine de 1-0, ne-au egalat, eram foarte bine şi cu acel egal. Suntem mulţi jucători cu experienţă şi din păcate nu am putut aduce mai mult. Eu mi-am terminat contractul cu cei de aici. Nu ştiu ce voi face. Vreau să mă duc acasă la familie să mă liniştesc un pic şi după voi vedea ce voi face. Clar îmi doresc străinătate, dar vom vedea", a spus fostul dinamovist la flash interviul de după meci. 

Jucătorul în vârstă de 25 de ani a marcat un gol superb, dar aproape că regretă că l-a dat: "Am şi spus în vestiar că am dat cel mai frumos gol, dar mai bine ratam sau nu dădeam gol şi se termina 0-0".

Filip, care are şi şapte selecţii la echipa naţională, a jucat timp de un sezon la Hajduk Split, însă nu a reuşit să se impună la croaţi şi a evoluat doar în 10 partide de campionat, fiind implicat şi în mai multe incidente extrasportive. 

Afla mai multe despre: steliano filipdunarea calarasi 

viewscnt
Articole similare