Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Steliştii au intrat la apă de Paşte. Jucătorii lui Andrei Iosep se pregătesc pentru al patrulea titlu la rând

VIDEO | Steliştii au intrat la apă de Paşte. Jucătorii lui Andrei Iosep se pregătesc pentru al patrulea titlu la rând

Alte sporturi

Comentarii

Steliştii nu sunt degeaba pe primul loc in campionatul naţional de polo. Se antrenează şi in perioada Sarbatorilor, iar sâmbata Paştelui i-a prins tot în bazin.

Poloiştii de la Steaua au liber doua zile de Paşte apoi se pregătesc din nou pentru meciurile oficiale. Vineri pe 3 mai, se va disputa meciul al treilea din semifinala cu Dinamo. In primele doua partide s-au impus steliştii. Semifinala se joacă după sistemul cel mai bun din 5 partide. Cealaltă semifinală se dispută între Corona Sportul Studentesc Brasov şi CSM Oradea. 
 
"Cred că tot timpul au fost antrenamente în sărbătorile legale, pentru că noi avem nişte obiective, în iunie, când lumea munceşte o să avem liber. Ne antrenăm şi de Paşte, şi de ziua României dacă este nevoie, nu ţinem cont de aceste lucruri pentru că săptămâna viitoare avem semifinalele", a declarat Iosep pentru Telekom Sport. 
 
(Reporter: O să le impui băieţilor să aibă grijă la mâncare în perioada asta?) "În niciun caz, niciodată nu am fost adeptul acestor lucruri, ei trebuie să fie conştienţi de faptul că totul are o limită. Nu îşi permit să vină înapoi după 3 zile cu kilograme în plus. Dacă bagi în tine ca într-un spital îţi creează un disconfort ulterior", a mai spus Iosep. 
 
 
Steliştii au avut un parcurs bun încă de la începutul anului. Au câştigat Cupa României după ce au trecut de CSM Oradea. Ros-albaştrii au câştigat ultimele trei ediţii de campionat, tot în faţa celor de la Oradea. 
 
Pe lângă evoluţiile din campionat, steliştii joacă şi în Champions League. În penultimul meci din acestă competiţie, au pierdut în deplasare cu Ferencvaros. După 13 etape din Liga Campionilor, steliştii au acumulat şase puncte şi sunt pe locul şapte dintr-o grupă de opt. Ultimul meci va fi în deplasare cu Brescia pe 15 mai de la ora 18. 
 
"Pe plan internaţional noi nu ne-am stabilit nişte obiective la începutul sezonului pentru că nu ştiam tragerea la sorţi. Noi am fost repartizaţi într-o grupă foarte puternică, toate favoritele au venit pe partea noastră şi ne-am stabilit din mers un obiectiv. care a fost câştigarea unui meci de acasă cu Steaua Roşie Belgrad, noi am reuşit să câştigăm şi în deplasare cu aceeaşi echipă", a mai spus Iosep pentru Telekom Sport.  
 
 
 

 

Afla mai multe despre: polosteauaiosep 

viewscnt
Articole similare