Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Steliştii sunt puşi pe fapte mari în partea a doua a sezonului. "Suntem în discuţii cu doi-trei jucători. Aşteptăm răspunsurile lor"

VIDEO | Steliştii sunt puşi pe fapte mari în partea a doua a sezonului. "Suntem în discuţii cu doi-trei jucători. Aşteptăm răspunsurile lor"

Fotbal

Comentarii

CSA Steaua Bucureşti este lider incontestabil în Liga a IV-a - zona Bucureşti, cu 16 victorii din 16 dueluri, însă ratarea promovărilor din ultimii doi ani îi obligă să fie mult mai atenţi şi mai stricţi cu tot ce ţine de buna organizare a clubului. Aşa s-a ajuns la concluzia că, dincolo de succesul din campionat, echipa mai are nevoie de întăriri.

Antrenorul secund al Stelei, Iulian Miu, a recunoscut că echipa se mai află în tratative cu alţi jucători, care au activat în liga secundă şi care ar putea să ridice nivelul de joc al formaţiei. Dacă se va ajunge la un acord cu ei, aceştia se vor alătura formaţiei antrenate de Daniel Opriţa, în cantonamentul pe care Steaua îl va organiza la Bucureşti. Iulian Miu a jucat ultima dată pentru Steaua în luna iunie a anului 2019.

"(Cum au venit băieţii la reunire?) Slăbuţi, veseli, pregătiţi pentru pregătirea de iarnă. E bine că e frumos afară, nu e frig, au toate ingredientele să începem bine această pregătire şi acest an. (Kilograme în plus sunt?) Deocamdată nu i-am cântărit, dar la cum i-am văzut, aşa, kilograme în plus nu sunt, arată destul de bine echipa, jucătorii sunt slim fit, au avut program de pregătire acasă. Urmează câteva antrenamente, după care vom intra în cantonament, cantonamentul va fi în Bucureşti şi vom face antrenamentele în baza noastră de pregătire, după care nişte meciuri amicale, bineînţeles şi va începe returul. Apoi ştim cu toţii play off-ul şi meciurile de baraj şi bineînţeles la vară în Liga a 3-a. Sunt două meciuri amicale dar uşor, uşor o să mai găsim şi alţi adversari având în vedere că terenul sintetic care este nou arată foarte bine. Dacă va ţine timpul cum este acum, putem să jucăm şi pe iarbă având în vedere că avem aici 3 terenuri unde putem să jucăm. Jucători noi sunt, sunt discuţii cu 2-3 cu care se vorbeşte dar încă nu şi-au rezolvat ei situaţiile, e o chestiune de timp, aşteptăm răspunsurile lor zilele următoare. (De la Liga 1?) Nu, de la Liga a 2-a", a declarat Iulian Miu, marţi, la reunirea echipei după sărbători.

Valentin Bărbulescu (34 de ani) este unul dintre jucătorii cu ştate vechi în Liga 1. A jucat pentru formaţii precum Petrolul Ploieşti, Săgeata Năvodari sau Daco-Getica Bucureşti, iar experienţa sa îşi pune amprenta la mijlocul terenului, în mecanismul gândit de Daniel Opriţa. Acesta este nerăbdător să evolueze pe gazonul noului stadion care se construieşte în Ghencea şi care se anunţă o arenă extrem de cochetă.

"(Cum a fost vacanţa?) Plăcută. Aveam nevoie de vacanţă să ne încărcăm bateriile atât fizic cât şi mental, să venim cu gânduri şi cu forţe proaspete pentru noul an. (Aici, la voi, cu cât se plăteşte kilogramul în plus?) Din câte ştiu cu 50 de lei acum. Nu ştiu după perioada de pregătire cu cât se va plăti. (E mai ieftin decât pe la Liga 1?) E mai ieftin, dar şi salariile sunt altele, adică nu putem să ne raportăm la salariile de la Liga 1. (Ce aşteptări aveţi de la această perioadă?) Urmează o pregătire foarte bună, ştiu că Dani (n.r. - Daniel Opriţa) se bazează foarte mult pe această pregătire, după care vor urma meciuri de pregătire şi să aşteptăm începerea campionatului. Şi victorie după victorie. Suntem foarte încrezători, în primul rând în ceea ce ştim că putem să facem aici, la momentul ăsta. (Cum e când treci spre terenul de antrenament şi vezi cum creşte stadionul?) Cum poate să fie decât un lucru de motivaţie. Trebuie să ne motiveze pe toţi lucrul ăsta, că probabil într-o zi o să ajungem să jucăm acolo. Cât o fi, un meci, 3, 7, 9 nu contează dar simplul gând că o să joci pe stadionul  acesta care se construieşte nu poate decât să te motiveze. Este supranumit Templul fotbalului românesc şi mă repet, cred că nu poate să reprezinte decât o motivaţie şi o mândrie să joci pe acest stadion atât de emblematic nu pentru Steaua, pentru tot fotbalul românesc, ne aducem aminte câte performanţe s-au realizat pe acest stadion", a declarat şi Valentin Bărbulescu, cu aceeaşi ocazie.

 

 

Afla mai multe despre: fotbalsteaua 

viewscnt
Articole similare