Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Steliştii trag tare pentru a reînvia derby-urile istorice cu Miercurea Ciuc

VIDEO | Steliştii trag tare pentru a reînvia derby-urile istorice cu Miercurea Ciuc

Alte sporturi

Comentarii

Hocheiul românesc este mult mai sărac fără derby-urile tradiţionale dintre Steaua şi Miercurea Ciuc. Deşi deţin recordul de campionate şi cupe câştigate în România, roş-albaştrii nu mai reuşesc să construiască o echipă de top, cu care să se bată la campionat. În actualul sezon, Steaua este de-abia pe locul cinci, în condiţiile în care doar şapte echipe sunt înscrise în această ediţie.

”Suntem o echipă care creşte de la meci la meci. Pentru asta ne antrenăm în fiecare zi, ca să putem să facem spectacol şi să vină şi galeria noastră la meciuri. Şi noi sperăm să readucem hocheiul în Bucureşti cum era odată şi să refacem derbyurile de altă dată”, a spus Daniel Uruc.

De dragul vremurilor trecute, antrenorul Alexe face tot posibilul pentru a păstra vie ambiţia şi răutatea jucătorilor, mai ales în meciurile cu Miercurea Ciuc. Steliştii au pierdut din nou în faţa rivalei, în primul meci pe care l-au jucat în 2019, deşi discursul din vestiar a fost unul extrem de motivant.

Sunt însă şi veşti bune: anul trecut, steliştii au revenit în Bucureşti pentru antrenamente, după ce au fost exilaţi aproape patru ani într-o comună din Harghita.

”Cum să spun... E un trecut, dar va fi şi viitor. Şi va fi un viitor frumos. Aşa sper că se va întâmpla. Asta cred eu şi aşa sper că se va întâmpla. Construindu-se patinoar în Bucureşti, cu echipa frumoasă pe care o avem, cu care ne chinuim de 4 ani de zile sper că în sezonul viitor 2019 şi cu un gram de noroc să începem să evoluăm pe patinoarul din Bucureşti”, a spus antrenorul Ioan Alexe.

Miercurea Ciuc este campioana en-titre şi are şanse mari să-şi apere titlul şi în acest sezon. Căpitanul echipei recunoaşte însă că simte lipsa duelurilor cu Steaua.

”Din păcate Steaua nu mai e echipa care a fost atunci. Era patinoarul plin, cu fani, era foarte frumos. Acum sunt veteranul echipei, am 36 de ani, dar tot sunt meciuri bune cu Steaua. Doar că acum au o echipă mai tânără.” V-aţi dori o Steaua puternică cu care să vă bateţi de la egal la egal? ”Da, da. Cu cât mai multe echipe cu atât mai bine. Sperăm să fie şi Steaua mai bună ca pe vremuri”, a spus Papp Szabolcs - Miercurea Ciuc.

Afla mai multe despre: hocheisteaua hocheihochei miercurea ciuc 

viewscnt
Articole similare