Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Steph Curry a doborât un record incredibil în NBA! Performanţa remarcabilă reuşită în victoria decisivă cu Kings

VIDEO | Steph Curry a doborât un record incredibil în NBA! Performanţa remarcabilă reuşită în victoria decisivă cu Kings

NBA

Comentarii

Stephen Curry a marcat 50 de puncte în victoria înregistrată de Golden State Warriors, campioana în exerciţiu din NBA, scor 120-100, cu Sacramento Kings.

VIDEO | Steph Curry a doborât un record incredibil în NBA

Golden State Warriors au avut nevoie de toate cele şapte meciuri pentru a trece de Sacramento Kings şi a se califica în semifinalele Conferinţei de Vest.

În cele din urmă, Steph Curry a fost omul decisiv pentru campioana en-titre, reuşind să marcheze 50 din cele 120 de puncte ale echipei sale.

Starul lui Golden state a doborât un record incredibil, reuşind cele mai multe puncte într-un meci decisiv din NBA. Au fost de asemenea cele mai multe puncte reuşite vreodată în play-off de Curry.

Anterior, Kevin Durant deţinea acest record, cu 48 de puncte marcate într-un meci decisiv din play-off.

Warriors vor înfrunta LA Lakers, echipa lui LeBron James, în semifinalele Conferinţei de Vest. Tot duminică, Miami Heat a învins New York Knicks cu 108-101 şi şi-a asigurat un avantaj de 1-0 în semifinalele Conferinţei de Est.

Spectacolul din NBA se vede în exclusivitate pe canalele Orange Sport.

Afla mai multe despre: nba 

viewscnt
Articole similare