Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şumudică a făcut spectacol când a fost întrebat dacă va fi demis de la Al Shabab: ”Nu am putut să iau legătura cu ei”

VIDEO | Şumudică a făcut spectacol când a fost întrebat dacă va fi demis de la Al Shabab: ”Nu am putut să iau legătura cu ei”

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a vorbit cu ironie despre situaţia pe care o are la Al Shabab. Fostul antrenor al Astrei este pe locul 3 în Arabia Saudită, dar se vorbeşte despre demiterea sa.

Şumudică a alternat la Al Shabab momentele foarte bune cu cele mai puţin reuşite. Totuşi, este pe locul 3 în Arabia Saudită. Însă jurnaliştii arabi susţin că Şumudică riscă să fie demis dacă nu termină pe podium, lucru care-i asigură prezenţa în preliminariile Ligii Campionilor Asiei. În acest moment, Al Shabab are un punct în plus faţă de locul 4.

Şumudică spune însă că nu-şi face prea multe griji că va fi demis. Antrenorul în vârstă de 48 de ani spune că mai are un an de contract şi vrea să-şi respecte înţelegerea:

”(Ce semnale aveţi de la conducerea lui Al Shabab?) Nu am niciun semnal. Am avut doar o linie (n.r. la semnalul de la telefon) şi nu am putut să iau legătura cu ei. Ce semnal să am... În momentul de faţă, eu mai am un an contract. Eu voi respecta contractul, vedem ce se va întâmpla, dacă dânşii vor să renunţe la mine, există o clauză de rezilere. Dacă eu doresc să renunţ, există o clauză de reziliere. Dar, încă o dată, vă spun că nu mă interesează aceste discuţii. După cele două jocuri ne vom aşeza la masă şi ne vom spune nemulţumirile, că, probabil, au fost şi lucruri pozitive, şi negative. Că şi eu sunt un tip destul de înţepat aşa şi e greu de lucrat cu Şumudică”, a declarat fostul antrenor al Astrei.

Afla mai multe despre: marius sumudicaal shabaab 

viewscnt
Articole similare