Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şumudică a izbucnit în lacrimi pe aeroport: "Nu am mai plâns de mult. Nu credeam că o să trăiesc aşa ceva"

VIDEO | Şumudică a izbucnit în lacrimi pe aeroport: "Nu am mai plâns de mult. Nu credeam că o să trăiesc aşa ceva"
Comentarii

Marius Şumudică se întoarce la treabă, însă despărţirea de România n-a fost deloc uşoară pentru antrenorul lui Gaziantep.

După aproape două luni în care a stat acasă, alături de familie, în urma pandemiei de coronavirus care a oprit sportul mondial, Marius Şumudică a părăsit România pentru a reveni la treabă.

Gaziantep îşi va relua pregătirile în data de 11 mai, însă, momentan, Marius Şumudică şi membrii staff-ului vor sta în carantină într-un cămin studenţesc, timp de 14 zile. Despărţirea de casă a fost mai grea decât se aştepta antrenorul lui Gaziantep, care a izbucnit în lacrimi pe aeroport.

"Nu e ca la hotel, nu e ca acasă, dar astea sunt condiţiile, le respectăm, trebuia să ne întoarcem, practic, sunt singurul antrenor străin care a plecat de acolo şi la un moment dat trebuia să ne întoarcem având în vedere că ieri a fost o şedinţă între forurile competente acolo şi cei implicaţi şi astăzi vor spune momentul când se va da drumul la campionat.

Toată lumea trage să se joace la mijlocul lunii iunie. Vom sta în carantină, 14 zile nu ieşim de acolo. Eu aş vrea în momentul când ajung acolo să mi se facă testul, să văd dacă nu am avut, să fiu sincer. Stăm în carantină şi se fac testele după 14 zile. Am înţeles că acum ţi se ia doar temperatura.

În primul rând, pentru mine, va fi foarte greu să stau 14 zile închis într-o cameră, e sacrificiul mare. Dar o iau ca o aventură, asta mi-e munca, ăsta mi-e jobul, sunt şi momente mai puţin plăcute. 14 zile să stai închis undeva, am înţeles că nu avem cablu TV, practic ne-au adus nişte plasme, dar eu nu sunt cu astea pe PlayStation.

Nu există cablu, mă uit la filme, mi-am descărcat nişte filme de acasă, dar nici cu filmele nu sunt, mai mult cu popcornul decât cu filmele. Nu am crezut în viaţa mea că o să trăiesc aşa ceva, nu am mai plâns de mult, azi e prima oară când am plecat de acasă şi am plâns. Mă obişnuisem să stau cu familia.

Este o perioadă dificilă, dar nu am ce să fac, trebuie să mă duc la muncă, mi-am clădit un nume acolo, nu vreau să dau cu piciorul, mai am un an de contract, e greu" , a declarat Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: sumudica 

viewscnt
Articole similare