Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şumudică, la Craiova în locul lui Piţurcă? Rotaru îl cheamă să redreseze "corabia" din Bănie: "Avem o relaţie specială. Probabil se gândeşte şi la mine!"

VIDEO | Şumudică, la Craiova în locul lui Piţurcă? Rotaru îl cheamă să redreseze "corabia" din Bănie: "Avem o relaţie specială. Probabil se gândeşte şi la mine!"
Comentarii

Marius Şumudică (48 de ani) a plecat, duminică dimineaţă, înapoi în Turcia, după ce a depăşit problemele de sănătate care l-au blocat la Bucureşti, iar, pe aeroport, tehnicianul a vorbit despre interesul Craiovei de a-l aduce pe banca, în locul lui Victor Piţurcă (63 de ani), cel care nu mai este antrenor în Bănie. Marius Şumudică n-a negat interesul lui Mihai Rotaru, patronul oltenilor, dar a spus că are contract cu Gaziantep.

Marius Şumudică, dorit la U Craiova în locul lui Victor Piţurcă

Mihai Rotaru şi Marius Şumudică sunt prieteni, iar antrenorul turcilor de la Gazişehir Gaizantep a spus că relaţia dintre el şi patronul Craiovei este una specială, dar nu a existat nicio discuţie concretă şi, oricum, nu poate accepta pentru că este sub contract. "(n.r. - Se aude că Universitatea Craiova pare interesată de serviciile dumneavoastră) Haideţi să vorbim de Gaziantep, eu sunt un antrenor sub contract acum şi nu pot să vorbesc. În primul rând, Mihai e prietenul meu, patronul de acolo, am o relaţie specială cu el, mai avem nişte prieteni comuni. Da, există şi această posibilitate, nu ştiu, în momentul de faţă nu am avut clar nici o discuţie concretă, dar avem prieteni comuni şi... Probabil se gândeşte şi la mine, da", a spus Marius Şumudică.

"Nu mă aşteptam să plece Piţurcă!"

Tehnicianul, fost la Kayserispor sau Al Shabab, a comentat şi plecarea lui Piţurcă din Bănie, care s-a oficializat sâmbătă. Şumudică nu se aştepta ca aventura celui poreclit "Satana" să se termine atât de repede. "Nu mă aşteptam, dar e un tip radical, e un tip care dacă nu i se acordă atenţia maximă, dacă nu i se fac poftele în ghilimele, este omul care renunţă, omul care nu merge mai departe fiindcă nu are nevoie de eşecuri. Dacă dânsul a considerat că lotul actual de la Craiova nu are şanse la campionat, el ştie cel mai bine. Sau discuţiile avute cu Mihai, ei ştiu, sunt doi oameni maturi care ştiu să ia decizii în anumite momente", a mai spus Şumudică.



Rotaru ar fi vrut ca Şumudică să-i ia locul lui Piţurcă pe banca Craiovei, după ce fostul selecţioner şi clubul din Bănie au ajuns la un acord în ceea ce priveşte rezilierea contractului. "Satana" a motivat ruperea înţelegerii cu oltenii prin faptul că nu a fost susţinut în iniţiativa sa de a lua titlul cu echipa de pe "Ion Oblemenco".

Andrei Ivan, Bogdan Vătăjelu, Kamer Qaka, Antoni Ivanov, Mihai Bălaşa, Alexandru Măţel, Andrei Marinescu, Uros Cosic, Mihai Roman şi Goran Zakaric au fost aduşi la Craiova pentru a întări lotul ca oltenii să poată lupta la titlu cu CFR Cluj şi FCSB.

Afla mai multe despre: marius sumudicaofertau craiovavictor piturca 

viewscnt
Articole similare