Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Suporteri de lux la sărbătoarea de promovare a Rapidului! Mircea şi Răzvan Lucescu, Daniel Niculae, Leo Toader, Mutu sau Rădoi, prezenţi la Buftea

VIDEO | Suporteri de lux la sărbătoarea de promovare a Rapidului! Mircea şi Răzvan Lucescu, Daniel Niculae, Leo Toader, Mutu sau Rădoi, prezenţi la Buftea

Rapid

Comentarii

Fostele glorii ale Rapidului, dar şi oameni importanţi din fotbal, au venit să vadă echipa din Giuleşti în duelul cu FCU Craiova 1948, crezând că vor sărbători promovarea "vişiniilor" în Liga 1 la finalul parptidei. Doar că, după o mână de ajutor dată de "fraţii" de la ASU Poli, Rapid a promovat matematic în Liga 1 înaintea partidei şi va reveni pe prima scenă a fotbalului românesc după şase ani de pauză.

VIDEO | Rapid a promovat matematic în Liga 1. Sărbătoare pentru suflarea alb-vişinie!

La Buftea, acolo unde Rapid joacă meciurile de pe teren propriu până când noul stadion din Giuleşti, s-a strâns crema istoriei recente a giuleştenilor. Mircea Lucescu, Răzvan Lucescu, Leontin Toader, Daniel Niculae, Dinu Gheorghe, Nicolae Cristescu, dar şi oameni fără legătură cu Rapid, ca Mirel Rădoi sau Adrian Mutu, au venit să vadă meciul Rapidului cu FCU Craiova 1948.

Crezând că sărbătoarea promovării va fi la final, după o eventuală victorie a giuleştenilor, fostele glorii au avut parte de o sărbătoare pe tot parcursul partidei după ce giuleştenii au promovat înainte de partidă. Asta cu ajutorul "fraţilor" de la ASU Poli, care au făcut egal, 2-2 cu CS Mioveni, la Timişoara.

Reacţia lui Mihai Iosif

După fluierul final de la Timişoara, la Buftea a început petrecerea, cu jumătate de oră înaintea meciului cu oltenii. Zecile de suporteri care s-au strâns lângă stadionul din Ilfov i-au chemat pe fotbalişti şi au început să cânte.

Prima reacţie dinspre Rapid a venit de la antrenorul Mihai Iosif, care a trăit la intensitate maximă partida din Banat. "Nu pot să vorbesc. Şi acum am lacrimi. M-am dus pe câmp, am închis telefonul, pe acolo eram. Am vorbit cu un prieten 7-8 minute, că nu mai rezistam. Trăim prezentul, trăiesc clipa, viitorul sper să fie luminos. Uitaţi-vă câţi oameni au venit pe acest câmp (n.r. - suporterii, pe marginea stadionului din Buftea)", a declarat antrenorul Rapidului.

Afla mai multe despre: rapidpromovarelucescutoaderdaniel niculaevideoradoimutudinu gheorghe 

viewscnt
Articole similare