Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Surpriză de proporţii în La Liga. Real Madrid, învinsă acasă de Deportivo Alaves! Atletico Madrid, a şasea victorie consecutivă

VIDEO Surpriză de proporţii în La Liga. Real Madrid, învinsă acasă de Deportivo Alaves! Atletico Madrid, a şasea victorie consecutivă

Real Madrid

Comentarii

Fără Benzema şi Ramos, şi cu Hazard accidentat după mai puţin de o jumătate de oră de joc, Real Madrid a pierdut acasă cu Alaves.

Real Madrid a fost surprinsă în debutul fiecărei reprize. Pentru început, în minutul 5, Lucas Perez a transformat o lovitură de la unsprezece metri. Apoi, la cinci minute de la reluarea partidei, Joselu a marcat pentru 2-0.

Era Minutul 50 pe Estadio Alfredo di Stefano, iar gruparea blanco avea deja un handicap de două goluri. Fără Sergio Ramos în teren şi cu Eden Hazard accidentat în minutul 28, madrilenii au căutat inutil cel mai scurt drum spre poarta lui Pacheco.

Au început să-l găsească abia după intrările lui Isco şi Odegaard. Norvegianul a contribuit la reuşita lui Casemiro din finalul meciului, reuşită care a animat partida şi a produs un final incendiar de meci. Isco a ţintit bara la ultima fază şi nimic nu a mai putut anula victoria oaspeţilor. Trupa lui Pablo Machin se impune în mod surprinzător pe terenul Realului şi produce marea surpriză a etapei în La Liga. Un rezultat care o coboară pe Real Madrid pe locul patru, la şase puncte de liderul Real Sociedad şi de ocupanta locului secund, Atletico Madrid, care are şi un meci mai puţin disputat.  

Atletico Madrid a obţinut a şasea victorie consecutivă în La Liga şi a ajuns la egalitate de puncte cu liderul Real Sociedad. a fost un succes venit greu pe terenul Valenciei, după autogolul lui Lato din finalul partidei. Pentru echipa lui Simeone urmează un meci acasă cu Bayern, decisiv pentru calificarea în optimile Ligii Campionilor.

Sevilla a forţat atât cât a avu nevoie pentru a câştiga pe terenul nou promovatei Huesca. En Nesiri a înscris în final golul victoriei, iar andaluzii au ajuns la trei victorii consecutive şi atacă poziţiile de Liga Campionilor.

Cadiz are un parcurs de exceptie pe teren strain in acest sezon. Are patru victorii si un egal in sase meciuri jucate in deplasare. Remiza a venit la Elche, in duelul nou promovatelor. Argentinianul Boye a fost inger si demon pentru gazde. A deschis scorul in minutul 38, dar a fost eliminat in prelungirile primei reprize. Oaspetii au profitat de superioritatea numerica. Alvaro Gimenez si-a trecut in cont primul gol stagional si a stabilit scorul final, Elche-Cadiz 1-1.

Afla mai multe despre: real madridrezumate la liga 

viewscnt
Articole similare