Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Surpriză pentru jucătorii FCSB-ului! Fanii din Peluza Nord au mers în cantonamentul echipei înainte de derby. Liderul Mustaţă, discurs motivaţional

VIDEO | Surpriză pentru jucătorii FCSB-ului! Fanii din Peluza Nord au mers în cantonamentul echipei înainte de derby. Liderul Mustaţă, discurs motivaţional

FCSB

Comentarii

Derby-ul dintre Dinamo şi FCSB, programat duminică, de la ora 20:00, în runda a 25-a a Ligii 1, marchează revenirea Peluzei Nord lângă "roş-albaştri".

Sâmbătă seară, cu 24 de ore înainte de Marele Derby Dinamo - FCSB, fanii din Peluza Nord, conduşi de Gheorghe Mustaţă, le-au făcut o surpriză lui Florin Tănase şi compania şi au mers în cantonamentul echipei.

Acolo, liderul galeriei, Mustaţă, le-a ţinut un discurs jucătorilor, declarându-se convins că o victorie în derby i-ar aduce ulterior FCSB-ului şi câştigarea primului titlu după o pauză de cinci ani.

"Nu mai vrem nimic după ce i-aţi bătut pe ăştia. Dacă i-aţi bătut pe ăştia, s-a terminat! Suntem cei mai fericiţi. Dacă îi batem pe ăştiă, luăm şi campionatul!", a spus Gheorghe Mustaţă.

VIDEO: Fanatik.ro

Dinamo - FCSB, duminică, ora 20:00, Telekom Sport 1

Derby-ul dintre Dinamo şi FCSB este programat să se dispute duminică, de la ora 20:00, în etapa a 25-a a Ligii 1. Meciul va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe