Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Susţinere necondiţionată! Marius Constantin aşteaptă promovarea Rapidului: "E o atmosferă extraordinară" Mesajul amuzant transmis lui George Copos

VIDEO | Susţinere necondiţionată! Marius Constantin aşteaptă promovarea Rapidului: "E o atmosferă extraordinară" Mesajul amuzant transmis lui George Copos

Liga 2

Comentarii

Marius Constantin a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport, aceasta fiind prima apariţie a fundaşului în media după mulţi ani în care a refuzat orice interviu.

Marius Constantin a trăit cea mai frumoasă perioadă a carierei la Rapid, acolo unde a ajuns până în sferturile Cupei UEFA, în 2006.

Acum giuleştenii s-au reinventat după falimentul fostei echipe şi au ajuns în Liga 2. Fundaşul celor de la Gaz Metan le ţine pumnii alb-vişiniilor să promoveze la finalul sezonului care debutează la începutul lunii august. 
 
"Mi-aş dori foarte tare ca Rapid să promoveze. O să fie foarte greu, dar mi-aş dori din suflet să promoveze, pentru că avem nevoie de echipe tari în Liga I, avem nevoie de echipe cu suporteri, cu tradiţie. De Rapid o să îmi fie dor tot timpul, din momentul în care am plecat de acolo. E o atmosferă extraordinară, indiferent că se joacă pe Giuleşti sau în ţară, unde mergi, vin după tine oameni. Chiar dacă e Liga a II-a, sunt echipe cu tradiţie, sunt echipe puternice, sunt echipe cu bugete. O să fie greu şi cu Pancone, are experienţa puţină pe care o are, depinde cum o să gestioneze şi el momentele, depinde şi cum o să fie cu banii. Depind de foarte multe" spune jucătorul de 34 de ani. 
 
Marius Constantin a jucat la Rapid în vremea în care la club patron era George Copos. 
 
"De Nea George chiar îmi e dor. Sper că e bine, îi transmit şi salutări pe această cale, să fie sănătos, că bani cred că are. Atât timp cât bugetul Rapidului era cât era şi eu cât am fost acolo nu au existat întârzieri cu banii. Nu a existat niciodată o primă pe care să o promită şi să nu o dea. Era mai greu să îl faci să promită, dar după ce promitea... Eu, cât am stat acolo, 7 ani şi ceva, niciodată nu s-a întârziat nici măcar o zi cu plata salariilor. Rapid o să rămână mereu în sufletul meu, indiferent ce se întâmplă. Am trăit acolo şi cea mai lungă perioadă din cariera mea şi cele mai multe satisfacţii" şi-a adus aminte Marius Constantin.  
 

Afla mai multe despre: liga 2marius constantinrapidgeorge copospromovare 

viewscnt
Articole similare