Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Tamaş vrea Astra în primele trei formaţii din Liga 1: ”Acesta e obiectivul meu”

VIDEO | Tamaş vrea Astra în primele trei formaţii din Liga 1: ”Acesta e obiectivul meu”

Fotbal

Comentarii

Gabriel Tamaş s-a arătat dezamăgit la finalul confruntării cu Universitatea Craiova de modul în care colegii săi au tratat unele faze, în ofensivă, în situaţii de superioritate numerică. Cu toate că lucrurile nu au mers aşa cum şi-ar fi dorit pentru echipa sa, fundaşul speră ca giurgiuvenii să încheie sezonul pe primele trei poziţii.

”Sunt un pic supărat, pentru că am avut meciul în mână. Am avu ocazii, am avut penalty, am avut o ocazie cu poarta goală. Nu arătăm bine deloc, pentru că ne făcusem meciul uşor, dar nu am marcat.

Ne-au lăsat să jucăm şi cum suntem noi, românii, când ne dă cineva un deget luăm toată mâna şi uite că ne-au taxat pe final.

În a doua repriză am avut câteva situaţii pe care nu am ştiut să le tratăm cu seriozitate. Am avut superioritate de două ori sau de trei ori, 3 contra 2, 4 contra 3 şi nu am ştiut ce să facem. Nu am fost concentraţi destul să finalizăm”, a spus Tamaş la finalul meciului cu Universitatea Craiovei.

Despre Budescu şi Alibec: ”Astra va arăta altfel cu Alibec şi Budescu în teren. Să sperăm că vor reveni cât mai repede.

Tamaş vrea Astra în primele trei formaţii din Liga 1: ”Primele trei, acesta e obiectivul meu.”

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe