Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tatăl şi fiul la puterea a doua! Rivaldo, impresionat de fiul său şi de Ianis Hagi: "A fost un spectacol". Poză istorică la Ovidiu

VIDEO | Tatăl şi fiul la puterea a doua! Rivaldo, impresionat de fiul său şi de Ianis Hagi: "A fost un spectacol". Poză istorică la Ovidiu galerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Un moment istoric a avut loc la Ovidiu, acolo unde pe centralul din Academia Gheorghe Hagi, Viitorul a învins-o pe Craiova, 2-1, cu două goluri marcate de fiii lui Gică Hagi şi Rivaldo. La finalul meciului, am avut parte de un nou moment inedit, cu Rivaldo şi fiul său oferind un interviu împreună.

Rivaldo a fost la Ovidiu pentru a vedea Viitorul lui Hagi, dar şi pe fiul său, Rivaldinho, iar fostul jucător de la Barcelona a avut ce vedea: "A fost un spectacol şi mi-a plăcut mult acest meci", a declarat fostul fotbalist în vârstă de 46 de ani. Chiar dacă ambii jucători au marcat, golul lui Ianis Hagi este fără îndoială reuşita serii, dar Rivaldo consideră şi golul marcat de fiul său important: "Golul lui Ianis a fost unul foarte frumos, iar golul fiului meu a fost important, pentru că a adus victoria".

Rivaldinho, în vârstă de 23 de ani, a fost copleşit de prezenţa părintelui în tribună: "E foarte bine când tatăl vorbeşte şi e bucuros de tine şi în afară că e tata, e un mare jucător şi sunt foarte fericit că un jucător cum el a fost vorbeşte aşa despre echipa noastră".

 

Afla mai multe despre: hagirivaldinhorivaldoianis hagiviitorul 

viewscnt
Articole similare