Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Teixeira, reacţie surprinzătoare despre SMS-ul care l-a emoţionat pe Nicolae Dică: ”Ce a fost a fost”

VIDEO | Teixeira, reacţie surprinzătoare despre SMS-ul care l-a emoţionat pe Nicolae Dică: ”Ce a fost a fost”

Superliga

Comentarii

Filipe Teixeira a evitat să vorbească prea mult despre mesajul despre care Nicolae Dică spune că l-a impresionat. Veteranul FCSB-ului a încercat să diminueze din importanţa SMS-ului şi spune că a trimis în perioada Sărbătorilor sute de mesaje.

Într-un interviu pentru Telekom Sport, Nicolae Dică s-a declarat impresionat de un SMS primit de la Filipe Teixeira. N-a vrut să-i dezvăluie conţinutul, dar spune că acel mesaj i-a ridicat încrederea în calităţile sale de antrenor. Filipe Teixeira a fost întrebat despre acel mesaj şi a încercat să-i scadă din importanţă:

”(n.r. Nicolae Dică spunea că i-ai dat un mesaj după ce a plecat. Cum e cu Teja şi cum ai simţit această schimbare?) Aşa e în fotbal. Unul pleacă... Atât ca jucător, cât şi ca antrenor. Noi, ca jucători, trebuie să ne facem treaba. Ce a fost a fost. Acum a venit un antrenor nou care încearcă să îşi impună jocul lui şi asta ne interesează. (n.r. De ce ai simţit nevoia să îi dai un mesaj lui Dică, care l-a impresionat?) I-am dat mesaj şi lui Dică şi lui Mihai Stoica de Crăciun. Nu ştiu. Am trimis sute de mesaje. Asta e. Dar nu vreau să vorbesc. Ce a fost a fost”, a declarat Filipe Teixeira.

  • ”Când îmi dă un mesaj un jucător la 38 de ani, care a fost la PSG, care a fost în Anglia şi care mi-a dat un mesaj, am rămas impresionat, poate să spună oricine ce vrea la televizor sau din conducerea Stelei, orice poate să spună. Dacă mi-a dat acel mesaj Teixeira, am mai mare încredere în mine”, Nicolae Dică, despre mesajul primit de la Teixeira.

Afla mai multe despre: filipe teixeirafcsbliga 1shanghai shenhua 

viewscnt
Articole similare