Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Teja, aşa cum nu l-ai văzut niciodată, după meciul cu Viitorul! Antrenorul FCSB-ului, pe urmele fostului ministru al Justiţiei: "Altă întrebare!"

VIDEO | Teja, aşa cum nu l-ai văzut niciodată, după meciul cu Viitorul! Antrenorul FCSB-ului, pe urmele fostului ministru al Justiţiei: "Altă întrebare!"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Mihai Teja, consideră că roş-albaştrii au făcut un meci bun la Ovidiu, în ciuda remizei cu Viitorul, scor 1-1. El rămâne încrezător în şansele formaţiei sale de a câştiga titlul.

"Am făcut un joc bun, am avut foarte multe ocazii, păcat că nu am înscris, am avut ocazii singur cu portarul, am avut ocazii să jucăm în faţa porţii, doar să venim să băgăm mingea în poartă. Mergem mai departe, nu e nimic pierdut, eu cred că mai sunt patru meciuri.

Am avut şapte ocazii. Nu e uşor să joci, să ai şapte ocazii, cel puţin patru în prima repriză, în a doua repriză, la fel, trei-patru şi să nu dai goluri. Golul cred că a lipsit, în rest cred că am făcut un meci bun.

Cred în continuare. Mai sunt patru meciuri, vedem ce se întâmplă. Vreau să credem în continuare pentru că nu se ştie în fotbal ce se întâmplă. Încerc să muncesc la fel de bine în continuare împreună cu jucătorii după care vedem", a declarat Mihai Teja, la microfonul Telekom Sport.

Tehnicianul în vârstă de 40 de ani a adus aminte, apoi, de fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache. Întrebat despre schimbări, Teja a fost vizibil deranjat: "Puteţi să mă întrebaţi altceva? Sunt schimbările făcute de mine, normal că sunt făcute de mine".

Teja nu a dat curs nici întrebării legate despre o posibilă demisie, în cazul ratării titlului: "Altă întrebare!", a replicat antrenorul FCSB-ului.

Formaţia FCSB a remizat, duminică, în deplasare, scor 1-1, cu echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii I, rezultat în urma căruia diferenţa în clasament a bucureştenilor faţă de liderul CFR Cluj este de cinci puncte.

Au marcat Ianis Hagi ’80 pentru FC Viitorul şi Gnohere ’68 pentru oaspeţi, într-un moment în care FCSB era în inferioritate numerică.

Afla mai multe despre: teja 

viewscnt
Articole similare