Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ţintă importantă fixată de Răzvan Marin! Singurele oferte pe care le va lua în calcul: "Să fiu sănătos şi vor veni cu siguranţă!"

VIDEO | Ţintă importantă fixată de Răzvan Marin! Singurele oferte pe care le va lua în calcul: "Să fiu sănătos şi vor veni cu siguranţă!"

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin intră în noul cu mult entuziasm după ce a fost desemnat cel mai bun jucător român în 2018 şi spune că, deocamdată, singurul său ţel este să joace constant la Standard Liege şi să-şi ajute echipa în meciurile din campionat. Mijlocaşul a vorbit şi despre un posibil transfer, precizând că va lua în calcul doar ofertele venite din campionatele cu adevărat mari ale Europei.

"Pe 19 ianuarie deja avem primul meci. Şi vom vedea ce va fi. Sperăm să intrăm în playoff şi apoi vom vedea. În playoff se poate întâmpla orice.

A fost un an foarte bun, din toate punctele de vedere, şi cu echipa şi pe plan personal. Şi sper ca anul 2019 să fie mai bun ca ăsta.

Prioritatea mea este echipa de club, când sunt la echipa de club, iar când sunt la echipa naţională, pe primul loc este echipa naţională. Vom vedea, important e să fiu sănătos, că asta e cel mai important, şi apoi vom vedea.



Genk-ul sunt destul de departe, cred că au prima şansă la campionat, dar, cum am spus şi mai devreme, în playoff se poate întâmpla orice. Anul trecut noi am demonstrat acest lucru. Am intrat ultimii în playoff, Brugge avea în faţa noastră nouă puncte, atunci când s-au înjumătăţit, şi ne-am bătut cu ei până în ultima etapă la campionat. Acum vom vedea, important să fim în playoff. Cu siguranţă vor fi surprize în playoff"
, spune Răzvan Marin.

Singurele oferte pe care le va lua în calcul

Mijlocaşul de 22 de ani spune că nu se grăbeşte să plece de la Standard, în condiţiile în care a devenit om de bază în echipa belgiană, şi că va alege extrem de atent următorul său pas. Va lua în calcul doar oferte venite din Serie A, La Liga, Premier League, Bundesliga şi Ligue 1, astfel încât să simtă cu adevărat că a făcut un pas în faţă în cariera sa.

"Nu ştiu, nu cred că a fost nimic concret, din moment ce nu s-a realizat. Într-devăr, ştiu că au fost foarte multe discuţii, dar cum am spus înainte de pauza de vară, pe mine nu m-a interesat foarte tare acest lucru. Îmi doream doar să fiu sănătos, să pot să joc, să evoluez în continuare, pentru că cu Standard am avut meciuri în UCL, în calificări, apoi în Europa League, în grupe.

Pe mine mă interesează doar să joc, să fiu sănătos şi cu siguranţă aceste lucruri vor veni.

Eu am spus tot timpul că mi-aş dori să fac pasul într-unul dintre cele mai puternice campionate. Asta însemnând Italia, Spania, Anglia, Germania, Franţa. Acum vom vedea. Dacă voi fi sănătos, că ăsta e cel mai important lucru pentru mine în momentul de faţă, cu siguranţă lucrurile vor veni"
, a declarat Răzvan Marin la plecarea din ţară.

Afla mai multe despre: razvan marintransferstandardcampionat 

viewscnt
Articole similare