Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ţiţi Dumitriu ştie care e problema de la FCSB: "Jucătorii nu înţeleg o chestie elementară!

VIDEO | Ţiţi Dumitriu ştie care e problema de la FCSB: "Jucătorii nu înţeleg o chestie elementară!

Superliga

Comentarii

Ţiţi Dumitriu a vorbit pentru Telekom Sport despre situaţia de la FCSB, grupare care a cedat patru puncte în 2019, în faţa unor echipe aflate în lupta pentru evitarea retrogradării.

Fostul mare antrenor şi jucător al Stelei spune că fotbaliştii aflaţi sub comanda lui Teja nu realizează că trebuie să se prezinte la cel mai înalt nivel meci de meci şi să nu se considere împliniţi prin simplul fapt că s-au transferat la echipa roş-albastră.

"Aici problema este delicată, cred eu. Jucătorii care vin la Steaua sau care sunt aduşi la Steaua nu înţeleg o chestie elementară. Ei când vin la Steaua într-adevăr au un plus de valoare. La FCSB, pardon, nu la Steaua. Dar asta nu ajunge pentru a şi câştiga meciul. Ei trebuie să facă mult mai mult decât până acum pentru a câştiga pentru că toţşi adversarii lor sunt foarte hotărâţi să câştige cu ei.

Joacă finale, finale în fiecare meci. Toţi adversarii indiferent de ce poziţie sunt în clasament. Ca dovadă aţi văzut cele două echipe: Călăraşi şi Chiajna nu au pierdut.

Ei când vin la Steaua nu trebuie să se oprească, să zică..am făcut un pas înainte şi de acum încolo nu mai sunt probleme, câştigăm că  ne prezentăm. Trebuie să participe altfel, să aibă un joc mult mai elevat, un joc de echipă fruntaşă, un joc de jucători bine plătiţi şi atunci va fi altceva
", a declarat Dumitru Dumitriu pentru Telekom Sport

Afla mai multe despre: titi dumitriufcsb 

viewscnt
Articole similare