Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Titular pentru Bosnia în meciul cu Polonia, Elvir Koljic a obţinut o lovitură de la 11 metri

VIDEO | Titular pentru Bosnia în meciul cu Polonia, Elvir Koljic a obţinut o lovitură de la 11 metri

Fotbal

Comentarii

Atacantul Universităţii Craiova, Elvir Koljic, a fost titular în partida Bosniei, acasă, împotriva Poloniei, într-o partidă din Liga Naţiunilor, prima urnă valorică.

Elvir Koljic a avut o prestaţie solidă, luni seară, în partida pe care naţionala Bosniei a pierdut-o, acasă, împotriva Poloniei, scor 1-2. Fotbalistul celor de la Universitatea Craiova a obţinut o lovitură de la 11 metri în minutul 24 al partidei, după un duel în careu cu polonezul Jan Bednarek.

Haris Hajradinovic a transformat lovitura, iar Bosnia intra în avataj. Din păcate pentru aceştia, polonezii aveau să întoarcă soarta partidei, prin golurile marcate de Kamil Glik (min. 45) şi Kamil Grosicki (min. 67).

În cea de-a doua repriză, la Bosnia a intrat în atac şi veteranul Edin Dzeko, care a făcut pereche în atac cu Koljic, însă nu a mai putut face nimic. 

"Aşa cum ne-am aşteptat, a fost un meci dificil, însă nu meritam să pierde. Cu siguranţă trebuia să oferim mai mult, atât eu cât şi echipa. Am avut mai multe şanse de a prelua avantajul, însă n-am făcut-o. Mergem mai departe şi încercăm să reparăm ce am făcut greşit în acest meci", a declarat Koljic, la finalul partidei cu Polonia.

 

Rezumat Bosnia - Polonia 1-2:

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare