Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Toţii fanii lui FC Sevilla îl urăsc pe Lionel Messi. O nouă performanţă "extraterestră"

VIDEO | Toţii fanii lui FC Sevilla îl urăsc pe Lionel Messi. O nouă performanţă "extraterestră"

FC Barcelona

Comentarii

La puţin timp după ce a câştigat premiul FIFA The Best, Lionel Messi a strălucit, încă o dată, pentru Barcelona şi şi-a trecut în cont o nouă performanţă incredibilă, nu doar pentru fotbalul spaniol.

Messi a înscris ultimul gol al catalanilor în meciul cu FC Sevilla, încheiat 4-0, iar execuţia sa a fost specialitatea casei - din lovitură liberă. Reuşita starului argentinian concurează cu cea a lui Suarez pentru cel mai frumos gol al meciului şi totodată cel mai frumos al întregii etape din La Liga, etapă care s-a văzut, ca în fiecare săptămână, pe programele Telekom Sport. 

Prin golul său din lovitură liberă, Messi a adunat nu mai puţin de 37 de goluri în 38 de meciuri împotriva celor de la Sevilla, fiind un adevărat coşmar pentru fanii grupării din Andalucia. Din cele 37 de reuşite, cinci au venit din lovitură liberă, inclusiv golul reuşit duminică seară, pe Camp Nou. 

VEZI AICI GOLUL ÎNSCRIS DE MESSI CU SEVILLA

La 32 de ani Messi continuă să demonstreze de ce este, poate, cel mai bun fotbalist din lume. Chiar dacă a lipsit în startul sezonului din cauza unei accidentări suferite în meciurile de pregătire, forma lui Messi este de aşteptat să crească şi mai mult după pauza datorată meciurilor echipelor naţionale. Doar 300 de minute a jucat Messi în acest sezon, iar golul cu Sevilla este primul din actuala stagiune. El a mai oferit şi două assist-uri, unul în La Liga, cu Villarreal şi altul în UEFA Champions League, în victoria cu Inter, 2-1. 

 

Afla mai multe despre: messibarcelonasevilla 

viewscnt
Articole similare