Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tottenham - Manchester City 1-0. Son aduce prima victorie din istoria UCL pe Tottenham Stadium! Pochettino îl bate pe Guardiola, dar îl pierde pe Kane

VIDEO | Tottenham - Manchester City 1-0. Son aduce prima victorie din istoria UCL pe Tottenham Stadium! Pochettino îl bate pe Guardiola, dar îl pierde pe Kane
Comentarii

Tottenham a învins în manşa tur Manchester City cu scorul de 1-0. Sud-coreeanul Son a marcat singurul gol al meciului în minutul 78.

Mauricio Pochettino ”râde” cu un ochi, dar plânge cu celălalt. Formaţia sa a câştigat cu scorul de 1-0 manşa tur disputată pe Tottenham Hotspur Stadium, dar l-a pierdut pe Harry Kane. Starul lui Spurs s-a accidentat în minutul 55 şi a fost înlocuit cu Lucas Moura.

În prima repriză, City a ratat o lovitură de la 11 metri prin Sergio ”Kun” Aguero, care nu a reuşit să-l păcălească pe goalkeeper-ul Hugo Lloris. Golul gazdelor a venit în partea secundă şi a premiat echipa care şi-a creat mai multe ocazii de poartă.

Son a fost eroul de pe Tottenham Stadium, după ce a insistat pentru o minge care părea pierdută, l-a păcalit pe Delph şi a trimis pe sub portarul brazilian Ederson. Pochettino a jucat în ultimele 35 de minute cu Dele Ali în rol de număr 9, dar l-a pierdut şi pe el pe finalul partidei, internaţionalul englez acuzând dureri la braţ.

Pe tabelă, lucrurile s-au terminat bine pentru Tottenham, care porneşte acum cu prima şansă pentru manşa retur. A fost a treia victorie bifată de Mauricio Pochettino în faţa lui Josep Guardiola, dar poate şi cea mai importantă de până acum. Rămâne de văzut cât va lipsi de pe teren Harry Kane, cel mai important jucător al lui Spurs. Absenţa sa poate cântări decisiv în ecuaţia calificării. Rezumatul partidei de marţi îl vezi mai jos.


LIVE Tottenham - Manchester City 1-0 (Son 78)

Echipele de start:

Tottenham: Lloris - Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Sissoko, Winks - Alli, Eriksen, Son - Kane
Rezerve: Gazzaniga, Davies, Foyth, Llorente, Lucas, Sanchez, Wanyama

Manchester City: Ederson - Walker, Otamendi, Laporte, Delph - Gundogan, Fernandinho, Silva - Mahrez, Aguero, Sterling
Rezerve: Muric, De Bruyne, Gabriel Jesus, Foden, Kompany, Sane, Stones


Min 78. Goooool Tottenham!! Son se luptă pentru o minge, reuşeşte să pivoteze cu Delph lângă el şi trage pe sub portarul Ederson. 1-0 pentru Spurs!!

Mauricio Pochettino a plecat în timpul meciului la vestiare pentru a verifica starea de sănătate a lui Harry Kane

Min 55. Harry Kane părăseşte terenul de joc. A fost accidentat în urma unui duel cu Fabian Delph. Pierdere uriaşă pentru Mauricio Pochetino

Min 50. Ocazie Spurs! Son prinde curaj şi trage de la distanţă. Balonul trece la o palmă de poarta lui Ederson

Min 48. Şansă de gol pentru Spurs. Son este aproape de deschiderea scorului

Min 47. Ocazie City! Sterling primeşte în interiorul careului, lateral stânga şi trage, dar Lloris reţine

S-a reluat meciul

Min 42. Şut bun din lovitură liberă expediat de Rose, dar Ederson arată că are o priză excelentă şi reţine cu siguranţă

Min 37. Ocazie Tottenham! Mingea recentrată în careu ajunge la Harry Winks, care nu reuşeşte să prindă poarta din situaţie bună de gol

Min 23. Ocazie Tottenham! Harry Kane se trezeşte cu mingea în interiorul careului, încearcă să tragă plasat, dar portarul Ederson respinge.

Min 12. Kun Aguero ratează lovitura de la 11 metri! Intervenţie salvatoare a lui Hugo Lloris

Min 11. Penalty pentru Manchester City. Şutul lui Sterling loveşte mâna lui Rose, iar centralul dictează lovitură de pedeapsă. Rose primeşte şi cartonaşul galben

Min 8. Ocazie Tottenham! Incursiune în flancul stâng al lui Rose, centrare în centrul careului de unde Dele Ali reia dintr-o bucată, dar mingea trece peste poartă

Min 1. Debut de meci pe Tottenham Hotspur Stadium


Marţi, de la 22:00, în direct pe Telekom Sport 1, Spurs şi City îşi dispută prima manşă a sferturilor UCL. Va fi primul meci de Liga Campionilor jucat pe noua arenă Tottenham Hotspur Stadium, din Londra, iar evenimentul e unul perfect.

  • Golurile şi cele mai importante faze din Tottenham - City se văd online, pe www.telekomsport.ro.

Trupa lui Pep Guardiola e lider în Anglia şi a rămas în cursă pentru câştigarea cvadruplei (Titlu, Cupă, Cupa Ligii şi Liga Campionilor), după ce în weekend a obţinut calificarea în finala Cupei Angliei, după ce a trecut de Brghton.

De cealaltă parte, Tottenham se află în faţa celei mai importante duble din istoria recentă a clubului.  Spurs a ajuns în sferturile Champions League pentru a doua oară în istorie, iar o calificare în semifinale ar echivala cu cea mai bună performanţă la acest nivel pentru oamenii lui Pochettino.

Tottenham a scăpat de problemele cu accidentările avute în prima parte a anului, iar Pochettino va putea alinia un prim 11 foarte apropiat de cel tip.

Şi City stă bine din acest punct de vedere, singurul semn de întrebare major fiind în privinţa lui Kun Aguero. Starul argentinian a ratat ultimele două partide ale lui City, însă e gata să revină pe teren marţi seară.

Champions League: Tottenham - Manchester City, în direct pe Telekom Sport 1. Echipele probabile.

Iată formaţiile progbabile pentru confruntarea Tottenham - City.

  • Tottenham: Lloris - Alderweireld, Sanchez, Vertonghen - Trippier, Sissoko, Eriksen, Alli, Rose - Son, Kane
  • Manchester City: Ederson - Danilo, Laporter, Otamendi, Mendy - D. Sliva, Fernandinho, De Bruyne - B. Silva, Aguero, Sterling

Se joacă în această săptămână în UEFA Champions League.

Marţi, de la 22:00:

  • Tottenham - Manchester City, LIVE pe Telekom Sport 1;
  • Liverpool - Porto, Live pe Telekom Sport 2;

Miercuri, de la 22:00:

  • Manchester United - Barcelona, LIVE pe Telekom Sport 1;
  • Ajax - Juventus, LIVE pe Telekom Sport 2;

 Program faze finale UEFA Champions League - LIVE cu Telekom Sport PLUS

  •     Sferturi de finală Liga Campionilor 2018-2019: 9/10 aprilie (turul) - 16/17 aprilie (returul);
  •     Semifinale Liga Campionilor 2018-2019: 30 aprilie/ 1 mai (turul) - 7/8 mai (returul);
  •     Finala UEFA Champions League - Madrid, Wanda Metropolitano - 1 iunie;

Toate meciurile se joacă de la ora 22:00 (ora României);

Afla mai multe despre: manchester citytottenham 

viewscnt
Articole similare