Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Trebuia Atletico să rămână cu un om în minus în prima repriză? Felipe, două faulturi grosolane cu Manchester City. Ce a făcut centralul

VIDEO | Trebuia Atletico să rămână cu un om în minus în prima repriză? Felipe, două faulturi grosolane cu Manchester City. Ce a făcut centralul
Comentarii

Fotbaliştii lui Atletico Madrid au fost cei care au avut intervenţii dure în Spania, la returul din sferturile Champions League cu Manchester City.

Durităţile lui Felipe în Atletico Madrid - Manchester City

Miercuri, de la ora 22.00, se dispută celelalte două jocuri din manşa a doua a sferturilor de finală Champions League, Atletico Madrid - Manchester City (0-1 în tur), pe Orange Sport 1, şi Liverpool - Benfica Lisabona (scor 3-1 în tur), pe Orange Sport 3.

În Spania, fotbaliştii lui Diego Simeone au avut de recuperat golul primit în Anglia şi au apelat la toate mijloacele pentru a-i înfrânge pe jucătorii lui Pep Guardiola. 

Arbitrul a avut de judecat două faze importante în prima repriză a partidei de la Madrid. 

În prima repriză, Felipe a comis două faulturi grosolane. Prima dată, în minutul 12, fundaşul central l-a bruscat în săritură pe Foden, care a avut nevoie de îngrijiri medicale. În ciuda insistenţelor oaspeţilor, apărătorul central a scăpat fără galben. 

Însă, Felipe n-a mai scăpat de avertisment în minutul 24. După un nou fault dur, de această dată asupra lui De Bruyne, de la spate, fundaşul a primit cartonaşul galben. 

Partida Atletico Madrid - Manchester City este arbitrată de o brigadă din Germania, cu Daniel Siebert la centru.

În semifinalele programate la 26/27 aprilie şi 3/4 mai se vor întâlni Manchester City/Atletico - RealMadrid şi Benfica/Liverpool - Villarreal.

Afla mai multe despre: felipeatletico madridmanchester city 

viewscnt
Articole similare