Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | „Trebuie să ne luăm revanşa!” Cicâldău cu gândul la victorie înainte de meciul cu Ţara Galilor

VIDEO | „Trebuie să ne luăm revanşa!” Cicâldău cu gândul la victorie înainte de meciul cu Ţara Galilor
Comentarii

Alexandru Cicâldău nu a uitat condiţiile foarte grele pe care Naţionala U21 le-a întâmpinat la meciul tur cu Muntenegru şi speră să-şi ia revanşa, joi, pe teren.

„Am avut nişte condiţii foarte urâte, terenul de antrenament, hotelul, mâncarea, aproape tot şi meciul a fost foarte chinuit atunci şi trebuie să ne luăm revanşa, într-adevăr.

Noi aşa sperăm şi cu gândul acesta vom intra în teren, că vom lua cele 3 puncte şi îi vom trimite acasă fără niciun punct.

Este un pas foarte important, pentru că dacă nu reuşim să ne calificăm, lumea va uita cu siguranţă de tot ce a fost până acum.

Şanse mari nu ne dădeam, ţinând cont şi de ce grupă am avut, eu zic că nu e o grupă foarte uşoară, dar mă bucur că împreună am reuşit să ajungem în acest moment”, a spus Cicîldău la Telekom Sport.

Tinerii tricolori întâlnesc Ţara Galilor (12 octombrie, ora 19:00, stadion „Dr. Constantin Rădulescu” – Cluj-Napoca) şi Liechtenstein (16 octombrie, ora 21:00, stadion „Ilie Oană” – Ploieşti) în două meciuri din care mai au nevoie de patru puncte pentru calificarea directă la Campionatul European ce va fă găzduit anul viitor de Italia şi San Marino.

Afla mai multe despre: cicâldău 

viewscnt
Articole similare