Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Trebuie să rămân focusat". Prima reacţie a lui Florinel Coman după ce a aflat de interesul celor de la Manchester City

VIDEO | "Trebuie să rămân focusat". Prima reacţie a lui Florinel Coman după ce a aflat de interesul celor de la Manchester City

FCSB

Comentarii

Florinel Coman a ratat o sumedenie de ocazii în partida dintre FCSB şi Sepsi, dar rămâne cel mai important fotbalist al roş-albaştrilor. În săptămâna meciului cu echipa lui Csaba Laszlo, în presa internaţională a apărut ştirea conform căreia atacantul vicecampioanei Românei este dorit de Manchester City.

În acest sezon de Liga 1, Florinel Coman a marcat şase goluri şi le-a oferit colegilor săi cinci pase decisive. 

"Am început foarte bine meciul, am avut acele două ocazii pe care le-am ratat. Important e că am reuşit să câştigăm. Ne-am montat foarte bine la pauză şi am făcut o repriză a doua foarte bună. 

(Ce ai simţit când ai ratat după ce ei marcaseră înainte?)
M-am gândit că am ratat înainte şi că e vina mea. Era vina mea dacă pierdeam acest meci. M-am concentrat foarte mult pentru următoarele faze şi să mergem să marcăm. Am vorbit şi cu colegii şi le-am spus la pauză că trebuie să intrăm să marcăm gol repede, ca să stăm liniştiţi, să ne facem jocul şi pe final să reuşim victoria. 

(Despre faza penalty-ului)
Chiar nu am văzut. Bătusem cornerul şi nu am văzut ce s-a întâmplat, dar dacă arbitrul a dictat penalty, asta este, îmi pare rău pentru ei.

Am avut şi eu patru ocazii, dacă dădeam trei goluri nu mă supăram deloc. Cred că am ratat pentru două campionate. O să mă concentrez mai mult, o să rămân la finalizare, să scot asta din mine, ratările astea.

(Despre interesul celor de la Man City)
Sincer, chiar nu vreau să vorbesc despre ce s-a scris în presă săptămâna aceasta. Trebuie să rămân focusat.

A fost o surpriză plăcută, dar v-am spus, suntem în plin campionat, aşa că trebuie să mă concentrez, sunt jucătorul Stelei, încerc să dau totul pe teren, cum am făcut şi în această seară.

Dacă munceşti se vede, mai devreme sau mai târziu se văd rezultatele.

(Te ajută şedinţele de mental coaching?)
Dacă nu mă ajutau, nu mergeam. Mă ajută foarte mult. Orice lucru din viaţa mea mă ajută foarte mult şi sper să o ţin tot aşa şi să câştigăm foarte multe meciuri, pentru a intra în play-off cu mai puţine puncte în spatele celorlalte"
, a declarat Florinel Coman după FCSB - Sepsi OSK, scor 2-1. 
 

 

Afla mai multe despre: fcsbcomanmanchester city 

viewscnt
Articole similare