Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Trei ani nu au fost suficienţi! Gică Popescu, detalii despre negocierile cu Hagi: "Îmi doresc să mă întorc în fotbal"

VIDEO | Trei ani nu au fost suficienţi! Gică Popescu, detalii despre negocierile cu Hagi: "Îmi doresc să mă întorc în fotbal"

Farul Constanța

Comentarii

Gică Popescu a mărturisit că se află în continuare în tratative pentru a deveni oficial al clubului patronat de cumantul său.

Fostul căpitan al naţionalei nu se grăbeşte însă să ia o decizie. 
 
"De 3 ani de zile tot negociez cu Gică, de 3 ani încearcă să mă convingă să vin la Viitorul. Deocamdată nu am terminat negocierile. Eu nu trebuie să fiu oficial la Viitorul ca să lucrez în continuare cu Gică la acest proiect. Ne vedem foarte mult, stăm foarte mult împreună, vorbim de fotbal, de Viitorul, de multe lucruri, nu trebuie neapărat să fiu oficial. Gică încearcă de foarte mult timp să mă convingă să fac acest pas, v-am spus că îmi doresc să mă întorc în fotbal, dar nu ştiu momentul când se va întâmpla acest lucru. Din moment ce Gică doreşte să fac acest lucru şi să mă convingă să fac pasul şi să lucrez alături de el presupun că se gândeşte că Viitorul va fi mai puternică cu mine" a declarat Gică Popescu. 
 
 

Afla mai multe despre: viitorulgică popescugică hagi 

viewscnt
Articole similare