Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Tricolorii" mici s-au săturat să plece tot timpul cu şansa a doua: "Ei ar trebui să se teamă de noi. Cotele nu contează"

VIDEO | "Tricolorii" mici s-au săturat să plece tot timpul cu şansa a doua: "Ei ar trebui să se teamă de noi. Cotele nu contează"

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională de tineret va juca împotriva Germaniei în semifinala Campionatului European şi după victoriile cu Croaţia şi Anglia, dar şi egalul cu Franţa, elevii lui Mirel Rădoi s-au săturat să mai fie cotaţi cu a doua şansă în fiecare partidă.

Unul dintre jucătorii de la Viitorul s-a declarat deranjat de faptul că nu li s-a dat nicio şansă înainte de acest turneu, dar acum este convins că le-au demonstrat tuturor de ce sunt în stare: "Am dat opt goluri în două meciuri contra unor echipe foarte bune. Cred că şi ei ar trebui să se teamă de noi. Fotbalul se joacă pe teren, nu pe hârtie. Am demonstrat că suntem o echipă bună. Cotele nu contează când intri pe teren, contează cum joci. Am învins echipe cu cote de 300 de miliaone de euro şi nimeni nu ne dădea nicio şansă", a spus Radu Boboc într-o conferinţă de presă. 

Fundaşul lateral, care a jucat doar în meciul cu Franţa, este de părere că semifinala va fi una spectaculoasă: "Germania este o echipă cu calitate, cu jucătiori buni, dar şi noi am demonstrat că suntem o echipă cu mare calitate. Am dat opt goluri în două meciuri şi o să iasă un meci frumos".

Rus: "Un egal ca o victorie!"

Adrian Rus a fost titularizat de Mirel Rădoi în partida cu Franţa, iar fundaşul celor de la Sepsi a ţinut să-i mulţumească din nou selecţionerului pentru încrederea acordată, precizând că el şi colegii săi se simt pregătiţi să înfrunte orice adversar.

Puştii lui Rădoi nu se tem de semifinala cu Germania şi speră într-un nou rezultat memorabil. "A fost destul de greu. Ultimul meci oficial l-am jucat la începutul lui aprilie, dar mă bucur şi îmi dă încredere domnul antrenor Mirel Rădoi şi ţin să îi mulţumesc. Nu îmi este frică de absolut nimeni, poate să vină oricine. Şi Germania este bine venită. Da (n.r. e cel mai dulce egal al carierei). Este ca şi o victorie", spune Adrian Rus.

Afla mai multe despre: echipa nationalabobocrus 

viewscnt
Articole similare