Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Cluj ratează victoria în prelungiri. Echipa lui Falub remizează cu Ripensia

VIDEO | U Cluj ratează victoria în prelungiri. Echipa lui Falub remizează cu Ripensia

Fotbal intern

Comentarii

Ripensia Timişoara şi Universitatea Cluj s-au întâlnit în primul meci al etapei a 13-a a Ligii 2. Deşi au condus după golul lui Goga, alb-negrii au fost egalaţi în al doilea minut de prelungire graţie reuşitei lui Dumiter.

Universitatea Cluj a ratat şansa de a urca pe podiumul ligii secunde după ce a remizat în faţa celor de la Ripensia, scor 1-1. Clujenii au fost foarte aproape de a se impune însă golul lui Dumiter din prelungiri a făcut ca echipa lui Falub să piardă două puncte importante în lupta pentru promovare.
 
 
Goga deschisese scorul în minutul 41 pentru oaspeţi care ar fi putut obţine a treia victorie consecutivă în acest sezon. Cu doar un punct pe Dan Păltinişanu, U Cluj este pe locul 5, cu 24 de puncte. Pentru Ripensia remiza este mai preţioasă. A urcat un loc, până pe 14, trecând de Luceafărul Oradea. 
 
 

În etapa trecută, Ripensia Timişoara a oprit seria neagră de rezultate, după ce s-a impus pe terenul celor de la ASU Poli Timişoara, scor 1-0. De partea cealaltă, Universitatea Cluj are două victorii consecutive şi a venit la doar patru puncte în spatele liderului Academica Clinceni.

 
Chiar cu o zi înaintea meciului cu U Cluj, Ripensia Timişoara l-a anunţat oficial pe Alexandru Pelici pe banca tehnică. Antrenorul va prelua echipa începând din luna ianuarie a anului viitor.

Afla mai multe despre: u clujripensiatimisoara 

viewscnt
Articole similare