Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Cluj şi-a prezentat noile achiziţii. Lobonţ începe lupta pentru promovare

VIDEO | U Cluj şi-a prezentat noile achiziţii. Lobonţ începe lupta pentru promovare

Fotbal intern

Comentarii

Universitatea Cluj va juca primul meci din 2019, în deplasare, cu Energeticianul. Partida va fi sâmbătă, de la ora 13:00 şi va fi transmisă în direct pe Telekom Sport 2.

Cu două zile înaintea partidei cu Energeticianul, Universitatea Cluj i-a prezentat pe ultimii patru sosiţi în lotul clujenilor. Este vorba de Norbert Janos, Mircea Axente, Ionuţ Ursu şi Nicolae Pîrvulescu.

Norbert Janos a venit de la UTA, Mircea Axente de la Dinamo, Ionuţ Ursu de la Sepsi, iar Nicolae Pîrvulescu de la Pandurii. 

„Echipa arată foarte bine, putem practica un fotbal foarte frumos şi sper să câştigăm meciuri. Este normal ca pretenţiile să fie mari, este un club cu tradiţie, cu istorie, cu fani care susţin echipa şi la bine şi la greu, şi e normal să fie pretenţii ridicate. Noi nu avem ce face decât să ne punem în slujba echipei şi de a tot ce e mai bun pe teren. Dacă noi vom fi bine şi vom fi concentraţi nu ne va mai interesa ce fac celelalte echipe”, a declarat Mircea Axente.
 
Universitatea Cluj este pe locul patru, la două puncte în spatele liderului Sportul Snagov. Clujenii au ca obiectiv promovarea în Liga I. 
 
"Este începutul oficial al nostru, al meu şi al staff-ului meu pe banca lui U Cluj. Ne aşteaptă un meci dificil, greu, întâlnim o formaţie care este în reconstrucţie, au schimbat mulţi jucători. Nu am reguli, am principii. Dacă e să vorbim de caracter, fiecare persoană are principii în viaţă şi cu siguranţă aceste persoane nu vor să îşi încalce principiile. Suporterii U Cluj sunt printre cei mai minunaţi suporteri. Nu ştiu dacă cei de la Dinamo se ridică la nivelul lor. Nu le promit absolut nimic. Ce le pot spune e că o să luptăm pe teren la fiecare meci ca să obţinem maximum posibil şi să aducem rezultate acasă." a declarat Bogdan Lobonţ.
 
 

Afla mai multe despre: u clujlobontaxenteursupirvulescuprezentare 

viewscnt
Articole similare