Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Craiova a învins-o pe CFR Cluj şi Mihăilă vrea să aducă titlul în Bănie: "Asta îmi doresc de la 12 ani"

VIDEO | U Craiova a învins-o pe CFR Cluj şi Mihăilă vrea să aducă titlul în Bănie: "Asta îmi doresc de la 12 ani"
Comentarii

U Craiova a câştigat derby-ul cu CFR Cluj, 3-2 şi a ajuns la un punct în spatele ardelenilor, iar fotbaliştii lui Cristiano Bergodi speră la titlul de campioni.

"Unul dintre cele mai frumoase meciuri din acest sezon, sunt bucuros că am reuşit să câştigăm acest meci şi trebuie să mergem mai departe la următorul meci să luăm cele 3 puncte.  Asta a făcut diferenţa, echipa, ne-am motivat foarte bine pentru acest meci, din prima zi de la antrenament de când s-a terminat meciul cu Botoşani. Ştiam că ne aşteaptă un meci capital, dacă nu câştigam, şansele se diminuau la campionat, aşa mergem înainte şi sperăm să ne batem la campionat în continuare", a declarat Mihăilă despre meciul din Gruia. 

Mijlocaşul ofensiv al Craiovei are mare încredere în echipa sa şi se bazează şi pe suportul fanilor la meciul din ultima etapă, când se poate decide titlul: "Dacă vom câştiga meciul următor, sperăm să se încurce şi CFR şi să trecem pe primul loc, dar se poate juca ultimul meci pe Oblemenco şi se va ridica această restricţie cu fanii şi vom avea un stadion plin. Asta îmi doresc de la 12 ani, de când am ajuns la Craiova, să ajung să joc pentru echipa mare şi să câştig un trofeu. Dacă reuşesc să câştig campionatul, voi fi foarte fericit, în Cupă nu mai suntem, campionatul ne-a rămas şi sper să-l câştigăm".

Mihăilă despre plecarea de la U Craiova 

Valentin Mihăilă a impresionat în acest sezon atât la U Craiova, cât şi la echipa naţională de tineret, iar numele tânărului fotbalist a fost legat în ultima perioadă de cluburi importante din afara României. Fotbalistul, însă, nu se gândeşte la plecare. 

"Sunt bucuros că se vorbeşte despre mine, dar mai am mult până plec într-un campionat puternic şi sunt conştient de asta".

Afla mai multe despre: u craiovamihaila 

viewscnt
Articole similare