Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Craiova - AEK Atena, fără spectatori doar pe hârtie! Asistenţă URIAŞĂ la meciul de pe Ion Oblemenco

VIDEO | U Craiova - AEK Atena, fără spectatori doar pe hârtie! Asistenţă URIAŞĂ la meciul de pe Ion Oblemenco
Comentarii

Meciul dintre Universitatea Craiova şi AEK Atena, din prima manşă a turului al treilea preliminar al UEFA Europa League, se va disputa fără spectatori doar pe hârtie.

O "portiţă" din regulament le permite oltenilor să aibă spectatori: copiii sub 14 ani de la academiile sportive pot asista la meci şi, din informaţiile Telekom Sport, se anunţă o asistenţă de aproximativ 5.000 de fani.

Universitatea Craiova a anunţat, miercuri, că solicitarea sa de suspendare a executării sancţiunii de a disputa fără spectatori trei partide din cupele europene a fost respinsă de Comisia de Apel a UEFA.

“Din păcate, decizia de suspendare a executării sancţiunii de a juca fără spectatori următoarele 3 meciuri europene a fost respinsă de către Comisia de Apel a UEFA. Ca urmare, toţi cei care şi-au achiziţionat pachete de bilete cu AEK Atena şi Sepsi OSK vor primi banii înapoi integral şi, în plus, vor avea biletul gratuit la meciul cu Sepsi. Returnarea banilor se poate face oricând în următoarele 30 de zile la magazinele oficiale ale Ştiinţei, precum şi la casele de bilete în cadrul programului zilnic. Cei care au achiziţionat bilete doar la meciul cu AEK Atena vor primi, de asemenea, banii înapoi”, este anunţul clubului oltean.

Marţi, UEFA a anunţat că Universitatea Craiova a fost sancţionată de Comisia de Control, Etică şi Disciplină a forului continental cu disputarea a două partide pe teren propriu fără spectatori, după incidentele de la meciul retur cu Honved Budapesta, din Liga Europa. Un al treilea meci este cu suspendare, pentru o perioadă de doi ani. În plus, CSU Craiova a fost amendată cu 60.000 de euro.

Craiova a fost sancţionată pentru aruncarea de obiecte în teren, folosirea de dispozitive pirotehnice, organizarea necorespunzătoare a meciului, comportamentul rasist al suporterilor şi pentru tulburările din tribune.

Afla mai multe despre: u craiova 

viewscnt
Articole similare