Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Craiova - Dinamo 1-0. Au ratat şi cupele europene! Sezon încheiat pentru ”câini”!

VIDEO | U Craiova - Dinamo 1-0. Au ratat şi cupele europene! Sezon încheiat pentru ”câini”!

Cupa României

Comentarii

Dinamo a mai rămas să se bată pentru evitarea retrogradării după ce a fost eliminată din Cupa României, după 0-1 pe terenul oltenilor. Unicul gol al partidei a fost marcat de Bancu, în minutul 56.

LIVE VIDEO U Craiova - Dinamo 1-0 (Bancu 56)


Final! Oltenii ajung în semifinalele Cupei României!

Min 77. Pesic şutează dezamăgitor dintr-o poziţie bună.

Min 56. GOOOOOL CRAIOVA. Bancu deschide scorul!

Min 55. A ieşit cel mai bun om al primei reprize Mitriţă şi a intrat Burlacu.

Min 45+2. Tot Mitriţă! Atacantul Craiovei are o cursă excelentă, dar loveşte bara şi de această dată! Penedo s-a întins excelent!

Min 39. Acelaşi Mitriţă trimite mingea în bară, tot după o lovitură liberă.

Min 38. Mitriţă execută bine o lovitură liberă. E cel mai periculos om al oltenilor!

Min 28. Momente încinse în Bănie! Zlatinski îşi pierde minţile.

Min 12. Mitriţă îl încearcă pe Penedo cu un şut de la distanţă.

Min. 1 Salomao şi Martic se ciocnesc chiar la prima fază. Jucătorul Craiovei rămâne întins pe gazon, ambulanţa intră pe teren, dar arbitrul face semne că nu este nevoie. Aici apare un moment amuzant, cu ambulanţa care frânează brusc şi rupe terenul.


Min. 1 Fluier de start. Atmosferă frumosă făcută de suporterii olteni, care au afişat şi o coregrafie 3D la acest meci. A fost ţinut şi un moment de reculegere în memoria lui Davide Astori.


Echipele de start

  • CS U Craiova: Mitrovic – R. Popa, Kelic, Tiago Ferreira – Martic, Mateiu, Zlatinski, Bancu – Gustavo, Băluţă (cpt), Mitriţă.
    Rezerve: Calancea – Briceag, Screciu, Bic, Glavina, Burlacu, Bărbuţ.
  • FC Dinamo Bucureşti: Penedo – Hanca, Maric, Katsikas, Vl. Olteanu – Mahlangu, Monroy – Torje, D. Nistor (cpt), Salomao – Pesic
    Rezerve: Muţiu – Nica, Palic, D. Popa, Dudea, Romera, Moldoveanu

UPDATE 16:30 Ultimele informaţii despre partida din Bănie sunt aduse de Ovidiu Costeşin, managerul executiv al CS U Craiova.


UPDATE 15:40 Avem echipele de start pentru Craiova - Dinamo. Florin Bratu are şi câteva surprize în primul 11. Sergiu Hanca a revenit pe postul de fundaş dreapta, pe care a mai evoluat după transferul la Dinamo, în timp ce croatul Ivan Pesic va fi folosit vârf împins, în detrimentul lui Daniel Popa, care a rămas pe banca de rezerve.

De cealaltă parte, Devis Mangia a mers pe un 3-4-3, fără mari surprize.


UPDATE 13:00 Au mai rămas patru ore până la startul partidei CS U Craiova - Dinamo, din sferturile Cupei României, iar Ion Oblemenco va fi plin ochi! Au mai rămas 700 de bilete din cele aproape 30.000 puse în vânzare, iar organizatorii sunt siguri că se vor vinde toate până la ora de start.


Va fi primul meci pentru Florin Bratu în calitate de antrenor al lui Dinamo. Şi ce meci! Dacă îl va pierde, echipa sa va avea parte de un sezon în totalitate compromis, după ce în urmă cu două săptămâni a ratat accederea în play-off. Maxim locul 7 şi o eliminare în sferturile de finală ale Cupei României nu sună deloc bine pentru dinamovişti. 

Însă şi pentru Craiova e un eveniment important. Oltenii nu par a avea forţa necesară de a câştiga titlul, însă se pot consola cu un trofeu precum Cupa României. Miza este cu atât mai mare, cu cât în competiţie au rămas doar adversare accesibile: Hermmanstadt, Gaz Metan, Botoşani sau Poli Iaşi.

LIVE VIDEO U Craiova - Dinamo

Interesant este că ultimele trei confruntări directe dintre aceste echipe s-au încheiat cu un scor identic: 2-2. Anul trecut s-au întâlnit tot în sferturile acestei competiţii şi tot în Oltenia, iar Craiova s-a impus la penalty-uri, după 0-0 în timpul regulamentar şi în prelungiri. 

Craiova nu a mai pierdut o partidă oficială din 24 noiembrie. Şi Dinamo era neînvinsă din noiembrie până la eşecul 0-2 cu Astra, unul decisiv. După meciul de la Giurgiu, Negoiţă l-a demis pe Vasile Miriuţă. Iniţial se vehiculau nume precum Rednic sau Mulţescu, însă până la urmă a ajuns Bratu, selecţionerul reprezentativei U18. 

LIVE VIDEO U Craiova - Dinamo Cupa Romaniei

Dinamo nu a învins-o niciodată pe actuala echipă a Universităţii în Oltenia. Au fost şase meciuri, trei dintre ele pierdute şi alte trei terminate la egalitate. La casele de pariuri, Craiova e favorită cu o cotă de 1.90, în timp ce Dinamo e creditată cu 4.60. 

Afla mai multe despre: u craiovadinamocupa romanieiflorin bratu 

viewscnt
Articole similare