Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ultraşii lui Dinamo nu s-au supărat pe jucători după înfrângerea cu Clinceni. Ce au scandat fanii şi jucătorii "câinilor" la finalul partidei

VIDEO | Ultraşii lui Dinamo nu s-au supărat pe jucători după înfrângerea cu Clinceni. Ce au scandat fanii şi jucătorii "câinilor" la finalul partidei

Dinamo București

Comentarii

Puţinii fani ai lui Dinamo care au fost la meciul cu Academica Clinceni, din Ştefan cel Mare, au trecut repede peste înfrângerea suferită de "câini", 0-1. Suporterii roş-albilor i-au anunţat pe jucători că îi interesează mai mult meciul din Cupa României.

Dinamo a pierdut cu Academica Clinceni, 0-1 în Ştefan cel Mare, primul meci din play-out-ul acestui sezon al Ligii 1.  Chiar dacă Dinamo a pierdut, fanii n-au fost supăraţi pe jucători. La finalul partidei, jucătorii lui Duşan Uhrin junior au mers să salute galeria, iar suporterii prezenţi la meci au cântat cu fotbaliştii, fără să-i apostrofeze pentru înfrângerea cu una dintre echipele din subsolul clasamentului.

"Ce-aţi făcut azi nu mai contează, meciul din Cupă ne interesează" şi "Suntem cu voi mereu, nu vă vom lăsa la greu!" au scandat fanii lui Dinamo împreună cu jucătorii alb-roşii la finalul jocului.

După înfrângerea din campionat, Dinamo joacă din nou în Cupa României cu formaţia din Clinceni. Partida se dispută pe 3 martie, în direct la Telekom Sport.



Dinamo a început cu stângul play-out-ul. "Câinii" au pierdut cu Academica Clinceni, pe teren propriu. Singurul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Buziuc, în minutul 71.

Afla mai multe despre: dinamofanivideo 

viewscnt
Articole similare