Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Umor cu buzunarele goale, în Liga 1. "M-am obişnuit să trăiesc ca o cămilă, să stau neplătit şi şase luni"

VIDEO | Umor cu buzunarele goale, în Liga 1. "M-am obişnuit să trăiesc ca o cămilă, să stau neplătit şi şase luni"

Fotbal

Comentarii

Răzvan Pleşca este unul dintre cei mai buni portari din Liga 1, în acest sezon. Drept dovadă, formaţia la care activează, Gaz Metan Mediaş, s-a calificat în play-off, în urma unui joc foarte bun. Din păcate, dificultăţile financiare de la Mediaş nu au ţinut cont de performanţe sau poziţia din teren.

Gaz Metan Mediaş traversează o perioadă foarte grea din punct de vedere financiar. Antrenorul alături de care s-a obţinut calificarea în play-off, Eduard Iordănescu, a demisionat, iar opt jucători vor rămâne fără contract la finele acestei luni. Printre ei doi titulari de bază, golgeterul Sergiu Buş şi mijlocaşul Boubacar Fofana. Nici atmosfera din vestiar nu este una tocmai grozavă, mai ales că unii jucători nu şi-au mai primit salariile de şase luni, iar şomajul tehnic din ultimul timp a fost unica sursă de venit din fotbal.

Situaţia nu pare să se amelioreze nici după ce a fost instalat ca antrenor cehul Dusan Uhrin. Cu toate acestea, jucătorii nu şi-au pierdut simţul umorului şi încearcă să vadă partea plină a paharului, chiar dacă uneori este aproape inexistentă.

"Şi eu râd de 15 ani de când joc în Liga 1. N-am avut un sezon de la început la final în care să fiu plătit la timp, m-am obişnuit să trăiesc ca o cămilă, să stau şi şase luni neplătit. Această perioadă în care am luat timp de două luni un ajutor, nu e ceva de lăudat, dar m-am descurcat bine cu banii aceştia", a declarat Răzvan Pleşca, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare