Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un antrenor care a jucat finala Campionatului European pariază pe România U21: ”E o echipă mare şi foarte bună pentru EURO 2019”

VIDEO | Un antrenor care a jucat finala Campionatului European pariază pe România U21: ”E o echipă mare şi foarte bună pentru EURO 2019”

Echipa națională

Comentarii

Devis Mangia, antrenor care a dus Italia U21 în finala Campionatului European din 2013, spune că naţionala de tineret a României ar putea fi marea surpriză de la EURO 2019.

România U21 a reuşit prima calificare la EURO după o absenţă de 20 de ani. Turneul final va fi organizat în Italia, în 2019 şi jucătorii lui Mirel Rădoi îşi propun să nu facă doar act de prezenţă. Încredere mare are şi Devis Mangia. Antrenorul Craiovei spune naţionala antrenată de Mirel Rădoi i-a lăsat o impresie excelentă şi că poate fi surpriza Campionatului European:

”Pentru mine, România este acum o echipă mare. Nu mulţi o consideră astfel pe România, dar este o greşeală. Pentru mine, România are o echipă foarte bună pentru acest Campionat European”, a declarat Devis Mangia.

Antrenorul Craiovei a fost selecţionerul naţionalei de tineret a Italiei, pe care a dus-o până în finala Campionatului European din 2013. Italia U21 s-a bătut pentru trofeu cu echipa similară a Spaniei, însă a pierdut cu 4-2. Pentru Spania au marcat Thiago (hat-trick) şi Isco, în timp ce golurile italienilor au fost înscrise de Borini şi Immobile.

Afla mai multe despre: devis mangiacs u craiovaromania u 21campionatul europeanitalia 

viewscnt
Articole similare