Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un fotbalist al campioanei criticat de Rednic pentru lipsa de ambiţie: "Îşi merită soarta dacă asta e decizia lui"

VIDEO | Un fotbalist al campioanei criticat de Rednic pentru lipsa de ambiţie: "Îşi merită soarta dacă asta e decizia lui"

Dinamo București

Comentarii

Alex Ioniţă e mai tentat să se întoarcă la Rapid, în Liga 2, decât să joace în Champions League cu CFR Cluj. Anunţul l-a luat prin surprindere şi pe Mircea Rednic.

Antrenorul lui Dinamo a fost categoric în privinţa mijlocaşului. 
 
"Sunt jucători care ajung la un club, au un salariu mare şi după aia se mulţumesc cu puţin, poate nu mai au aceeaşi ambiţie, aceeaşi dorinţă de a juca sau când joacă nu dau totul pe teren şi încep ba antrenorul, ba tribuna, ba suporterii, tot felul de scuze. Depinde numai de el, eu nu cred că Dan Petrescu dacă are un jucător în lotul lui care joacă foarte bine şi face diferenţa nu vrea să-l bage. Depinde de jucător, dacă de la o echipă campioană vrei să ajungi în Liga a 2-a, atunci chiar îşi merită soarta. Nu am nimic cu el dar e decizia lui. Înseamnă că nu are ambiţie. În loc să te gândeşti să te duci să joci în străinătate, poate să revină la Rapid la sfârşit de carieră" a declarat tehnicianul câinilor.  
 

Afla mai multe despre: dinamoredniccfr clujrapidalexandru ioniţă 

viewscnt
Articole similare